Personal training is de meest effectieve manier van trainen en staat garant voor resultaat. Personal Fit Club Den Haag is een exclusieve studio in de haven van Scheveningen waar Marcel Keppel en zijn team personal training naar een hoger niveau tillen.

De eigenaar van Personal Fit Club Den Haag is een echte sportman en heeft van zijn passie voor sport en gezondheid zijn beroep gemaakt. Na het afronden van (inter)nationale HBO-studies op het gebied van sport en management heeft Marcel Keppel diverse specialisaties op zijn naam staan. Marcel Keppel: “Als clubmanager van een fitnesscentrum heb ik ervaren hoeveel voldoening het geeft om mensen persoonlijk te begeleiden. Tijdens een wereldreis die ik samen met mijn vriendin heb gemaakt, kwam het idee en het inzicht dat ik personal training naar een hoger niveau wil tillen. Bij terugkomst ben ik vrijwel direct in dit concept gestapt bij Personal Fit Club Voorburg. Twee jaar later hebben we de club in Den Haag opgezet waar ik nu sinds januari 2015 de eigenaar van ben.”

Kracht & interactie

De kracht van dit concept is de interactie met de personal trainer op een goede locatie. De verrassende oefeningen blijven een uitdaging waarbij plezier centraal staat. “Onze exclusieve trainingen zijn altijd op afspraak en zijn mogelijk vanaf zes uur ’s morgens tot tien uur in de avond. Het trainen met een personal trainer in de club of een outdoor sessie in het bos of op het strand maakt sporten onder begeleiding leuk en effectief voor iedereen.”

Maatwerk & balans

Kun jij raden wat Marcel zijn passie is? Klik hier en lees snel gratis verder in LEVEN! Magazine op pagina 32 en 33.

Personal Fit Club Den Haag
Dr. Lelykade 20a, Den Haag
T 070 415 83 92
www.personalfitclub.nl

Tekst Bo Vrolijk