Club BENG is inmiddels een gevestigde naam in Den Haag. In kringen van event-, marketing- en communicatieprofessionals in de Metropoolregio Haaglanden en Rijnmond welteverstaan. Club BENG is de netwerkorganisatie, die haar groeiend aantal leden uit deze brede doelgroep voortdurend verrast met boeiende masterclasses, inspirerende kennisevents en gezellige netwerklunches op unieke locaties. 

Gemiddeld eens in de twee maanden wordt er een activiteit georganiseerd en komen mensen uit de verschillende beroepsgroepen bij elkaar om het enthousiasme voor het vak te delen en elkaar te inspireren. Laagdrempelig, fris en vernieuwend, dat is Club BENG. Delen en samenwerken staat centraal.

Kennis delen
“Als je beter wilt worden in je vak en meer mensen, die in je vak actief zijn, wilt leren kennen, dan word je lid van Club BENG”, zo luidt de aanbeveling van een van de leden. Bij de events gaat het in de eerste plaats om kennis delen, met elkaar sparren en inspiratie opdoen. Het bouwen aan een professioneel netwerk van marketing- en communicatieprofessionals is daaraan ondergeschikt, maar zeker niet onbelangrijk. In het nog korte bestaan van de netwerkclub zijn al mooie samenwerkingen ontstaan tussen de leden en/of partners onderling. Een win-win.

Samenwerken
Club BENG is ontstaan vanuit een initiatief van Beeld & Geluid Den Haag, ondersteund door Gemeente Den Haag. Om het netwerk van professionals ook kennis te laten maken met andere culturele locaties zoekt Club BENG samenwerking. En met succes. Vorig jaar zijn zowel Amare (huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting) en Het Nationaal Theater (drie theaters in hartje Den Haag), partner geworden. Verwacht wordt dat meer culturele locaties zich aansluiten. Dat culturele organisaties hun mogelijkheden en aanbod tonen aan het netwerk van event-, marketing- en communicatieprofessionals, biedt perspectief op win-win voor alle partijen. Houd jij je beroepsmatig bezig met evenementen, marketing en communicatie in de regio Den Haag? Word dan lid en sluit je aan bij Club BENG. Op de website vind je alle informatie. Vul snel het inschrijfformulier in en je ontvangt per omgaande de uitnodiging voor de eerstvolgende netwerklunch.

www.clubbeng.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 88 t/m 89 van LEVEN! Magazine #53

Tekst: Peter Pels