Videoproducties maken met gevoel voor kwaliteit en intensiteit. Dat is waar Jo Moya voor staat. Oog voor detail en een goede balans in beeldvorming staan bij hem centraal en hoog op de prioriteitenlijst voor zowel zijn werk in de evenementenindustrie als bij het maken van een documentaire.

Joardi Meyer (27) is in 2020 begonnen als zelfstandig ondernemer in de videografie. Vanuit zijn hobby als video- & fotograaf heeft hij, onder de naam ‘Jo Moya’, gekozen voor het werken als freelancer in voornamelijk de evenementenwereld. Zijn passie voor muziek is hierbij een belangrijke factor, omdat hij als DJ zo nu en dan ook nog op evenementen staat. “Het benaderen van video’s als muziekliefhebber draagt zeker bij aan het totaalplaatje en de kwaliteit van de videoproducties die ik maak”, vertelt Joardi. Hij vindt het belangrijk dat de balans van een video, in de vorm van beeld en geluid, klopt. “De kleinste details moeten kloppen om zo de beleving van de kijker te maximaliseren.” Heb je een mooie video nodig? Dan kijken we gezamenlijk naar hoe we dit kunnen bewerkstelligen”, aldus Joardi.

Passie voor beelden en details
Waar Joardi in de weekenden vaak te vinden is op festivals of evenementen, werkt hij doordeweeks voornamelijk vanuit huis en is dan druk bezig met het nabewerken van het geschoten beeldmateriaal. Op evenementen legt hij de beelden in hoge kwaliteit vast om deze vervolgens doordeweeks te verwerken tot mooie videoproducties, zowel voor  bedrijven als voor artiesten. “Details zijn de sleutel tot succes in de videowereld, aangezien deze de aandacht van de kijker beter weten vast te houden”, denkt Joardi. “We leven tegenwoordig in een wereld waarin de aandachtsspanne steeds korter wordt, dus je moet als videomaker zorgen dat je producties op zoveel mogelijk manieren de aandacht weten te trekken. Er is niets beters dan zien dat een creatie van jouw hand het goed doet en de opdrachtgever blij is met het eindresultaat. Dit geeft beide partijen vaak een enorme boost!”Jo Moya
T 06 49 69 25 69
www.jomoya.nl
Instagram: @jo_moya_