Een tijdelijk thuis gezocht voor enkele weken of maanden? Dan kun je vanaf nu terecht op een unieke locatie; wonen in een Rijksmonument ideaal gelegen tussen centrum en strand, in het groene hart van Den Haag.

De Plesman Residences, waar ooit het KLM-hoofdkantoor gevestigd was, is omgetoverd tot een schitterende plek waar 21 elegante serviced apartments worden verhuurd. Corina Waaijer, eigenaar van Fine Hotels & Suites, waar De Plesman Residences onderdeel van is, is trots op het uiteindelijke resultaat. “Het is echt een waanzinnig pand om te wonen! De appartementen variëren van 58 m2 tot 215 m2, zijn warm en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Dit iconische gebouw heeft een ziel en een verhaal. Albert Plesman, medeoprichter van KLM, benoemde ooit hoe je culturen dankzij de luchtvaart met elkaar in verbinding brengt. In dit gebouw zien we datzelfde weer gebeuren. Tussen 1970 en 2017 was het ministerie van Verkeer en Waterstaat gevestigd aan de Plesmanweg. Nu, ruim 80 jaar later, schrijft De Plesman Residences samen met haar gasten verder aan de geschiedenis van dit bijzondere stukje Den Haag.”

Onderdeel van een nieuw wijkje
De komende tijd zal de ontwikkeling van Plesmanduin, waar De Plesman Residences onderdeel van uitmaken, verder worden uitgebreid met een hospitality concept, een gym, mini bioscoop, co-working spaces en een deli. Kortom, een nieuw Haags wijkje met vele faciliteiten.

Groene locatie
De Plesman Residences zijn omgeven door veel groen. Bijna alle appartementen beschikken over een heerlijk balkon met uitzicht over groen en water. Vanuit de zogenaamde sprank kun je zelfs met een bootje richting centrum varen. Aan de voorzijde van De Plesman Residences ligt Madurodam en pak je de tram naar strand, centrum of station.

Fine Way of Living
Bij Fine Hotels & Suites staat gastvrijheid en service hoog in het vaandel en geven we onze gasten graag een thuisgevoel. Zo kan er worden geparkeerd op eigen terrein, zijn er voldoende oplaadpunten, is er een conciërge service, wordt er wekelijks schoongemaakt inclusief linnenwissel.

Prijzen vanaf € 2.500,- per maand.


De Plesman Residences
Plesmanweg 607, Den Haag
T 070 207 69 00
welcome@deplesman.com
deplesman.com

✍️ Laura van der Meer

📷 Sophie Mylou

🎨 Project 2.0/Gallery