Midden in het centraal gelegen Voorhout is Kliniek Overbosch gevestigd. De kliniek is vernoemd naar een natuurgebied en dat heeft een symbolische reden. “Wij willen graag mensen op een natuurlijke manier mooi ouder laten worden”, aldus Daniëlle Arends-Hessling. Zij is een ervaren huidtherapeut die in deze kliniek samenwerkt met vaatchirurg Dr. Krasznai. Hij is een gedreven arts die een speciale formule heeft ontwikkeld om zijn patiënten maximaal te helpen: “De combinatie van aandacht, liefde en effectief bewezen behandelingen.” Het is een samenvoeging van specialisten die uniek mag worden genoemd.

De Keizer Kliniek heeft meerdere vestigingen in Nederland en is vooral bekend door de verzekerde medisch specialistische zorg die ze biedt. Kliniek Overbosch wordt het mooie zusje van de Keizer Kliniek genoemd en profiteert zo maximaal van de professionaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid van de gerenommeerde Keizer Kliniek. Daarnaast is de samenwerking tussen een vaatchirurg en een huidtherapeut bijzonder: “Het is een aanvullende match die veel patiënten van ontsierende en zelfs gevaarlijke aandoeningen kan afhelpen.”

Huidtherapie
Kliniek Overbosch biedt meerdere cosmetische therapieën aan met gebruikmaking van hoogstaande specialistische apparatuur. “Wij werken bijvoorbeeld graag met de Fotona laser. Deze dringt door tot diep in de huid waardoor veel meer kan worden bereikt. De Fotona laser is een zeer krachtige laser waarmee meer dan twintig verschillende behandelingen mogelijk zijn”, aldus een trotse Daniëlle. “Veel huidaandoeningen zoals acne, overbeharing en vaatafwijkingen, zijn zeer goed te behandelen en worden vaak ook vergoed door de aanvullende verzekering. Met de Fotona laser kunnen wij ook cosmetische behandelingen aanbieden op het gebied van anti-aging en huidverbetering. Alle cosmetische behandelingen zijn gericht op het vertragen van het verouderingsproces van de huid.” Daniëlle vervolgt: “Wij werken op een natuurlijke manier. Onze producten zijn ter ondersteuning van de behandelingen en gericht op het behouden van resultaat. Voor iedere huidvraag is er wel een oplossing met een behandeling of met onze producten. Dankzij onze unieke formule van samen­werking bereiken wij veel en leveren wij kwaliteit van het hoogste niveau!”

Vaatchirurgie
Ook Dr. Krasznai vertelt met passie over zijn vak: “Als vaatchirurg heb ik nog nooit een patiënt niet kunnen helpen”, zegt hij vol overtuiging. “Het is een mooie puzzel hoe ik problemen aan de bloedvaten, een enorm belangrijk stelsel in ons lichaam, kan oplossen.” Vaataandoeningen worden regelmatig onderschat: “Mensen trekken vaak erg laat aan de bel. Heeft u vaak een zwaar gevoel of vocht in de benen, kleine rode adertjes, een staand of zittend beroep of zitten vaatproblemen in de familie? Neem dan contact met ons op voor een intake.” Dr. Krasznai zoekt dagelijks de verbeteringen en innovatie in zijn vakgebied. “Dankzij de resultaten van jarenlang onder­zoek, mede dankzij mijn proefschrift, zijn mijn patiënten niet meer gebonden aan het wekenlang dragen van een steunkous of drukverband na een veneuze operatie. Sterker nog, ik hou het op hooguit een dag. Daarbij blijf ik voor mijn patiënten altijd bereikbaar via telefoon of via mail, zelfs in het weekeinde of in de avonduren!”

Samenwerking
Kliniek Overbosch is dankzij bijzondere samenwerkingen en hoogstaande behandelingen, een toegankelijke kliniek voor iedereen. Veel behandelingen vallen onder de verzekerde zorg en de adviezen zijn altijd eerlijk en realistisch. Er vindt sowieso vóór iedere behandeling een uitgebreide screening plaats en uiteraard is er ook zorg na de behandeling.

Kliniek Overbosch
Kerkzicht 5, Voorhout
T 088 783 82 89
www.kliniekoverbosch.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 78 t/m 79 van LEVEN! Magazine #52

Tekst: Iris Oostlander / Fotografie: Hiske van der Gronden