Zoals Thierry Burgemeestre en zijn team voor veel ondernemers en bedrijven al jaren ‘preferred supplier’ en sparring partner zijn, zijn zij voor menige familie ook ‘trusted advisor’ en huisnotaris. “De vaak langlopende relaties met onze cliënten kenmerken zich door vertrouwen en een persoonlijke klik.”

Burgemeestre & partners notariaat is een middelgroot, hoog­gespecialiseerd notariskantoor. “We zijn met name gespecialiseerd in ondernemingsrecht, estate planning en familierecht. In 2019 ben ik met mijn team en cliënten afgesplitst van een ander notaris­kantoor. We zijn zelfstandig doorgegaan en opereren nu onder de naam Burgemeestre & partners. Het team bestaat inmiddels in totaal uit elf personen: naast mijzelf als notaris hebben we maar liefst vier kandidaat-notarissen in huis waarvan er drie zeer ervaren zijn. Dat is vrij uniek voor een kantoor van deze omvang. Met het in verhouding hoge aantal specialisten zijn we een zogenoemd ‘boutique’ kantoor: we richten ons voornamelijk op complexe, specialistische vraagstukken en niet primair op ‘standaard’ akten”, vertelt Thierry Burgemeestre.

People’s business
“Onze cliënten zijn vooral ondernemingen, variërend van start-ups tot internationaal opererende olie- en energiemaatschappijen, venture capital-partijen, vastgoedbeleggers, families en familiebedrijven. Voor mij is het notariaat ‘people’s business’. Ik heb veel persoonlijk contact met mijn cliënten, wil ze goed (leren) kennen en weten wat er speelt. Dat gaat ook vaak over niet-juridische zaken. De vertrouwensband tussen notaris en cliënt is volgens mij essentieel voor een succesvolle dienstverlening. Onze dienstverlening gaat veel verder dan het fabriceren en passeren van akten: we functioneren als klankbord, denken proactief mee en adviseren. We gaan geen vraagstuk uit de weg en willen samen met onze cliënten tot oplossingen komen. Dat onze aanpak gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het grote aantal langlopende relaties dat we met cliënten onderhouden.”

Kleinschalig, maar groeiend
Het aantal medewerkers bij Burgemeestre & partners notariaat is sinds 2019 verdubbeld. “We zijn kleinschalig, maar hebben ook wel een groeiambitie. Onze huidige huisvesting aan de Carnegielaan biedt hiervoor geen ruimte. In het vierde kwartaal van 2023 verhuizen we daarom naar een zeer modern en ruim penthousekantoor in De Binckhorst: een professionele ruimte met een warme uitstraling die helemaal bij ons past. Je kunt er goed parkeren, de locatie is uitstekend bereikbaar en ligt toch dicht bij het centrum van
Den Haag. We kijken er nu al naar uit om onze cliënten daar gastvrij te gaan ontvangen.”

Burgemeestre & partners notariaat
Carnegielaan 12 (6e etage), Den Haag
T 070 762 05 70
www.burgemeestrepartners.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 73 van LEVEN! Magazine #52

Tekst: Martine van Rijn / Fotografie: Hiske van der Gronden