Zonder zorgen genieten van je auto, kan dat? Het team achter IKRIJ.NL neemt de bekende rompslomp uit handen: wegenbelasting, all-risk verzekering, reparatie, onderhoud, bandenslijtage en hulp bij pech. Bij dit private lease label van Wittebrug Lease hoef je gelukkig alleen te denken aan tanken of laden.

IKRIJ.NL biedt de klant naast een voordelig contract ook uitstekende service via bekende dealers. Door heel Nederland wordt de gewenste auto kosteloos bij je thuis afgeleverd. Teamleider Bram de Waard benadrukt dat hij samen met Rolf Heinrichs en Zakaria Chourak staat voor een persoonlijke benadering. Elke klant is anders en heeft andere wensen.
Dicht bij de klant“Niemand is bij ons een nummer. Iedereen wil goede service en die verlenen we nu al bijna tien jaar.” Klanten voelen zich prettig geholpen en komen daardoor terug bij hun vertrouwde aanspreekpunt. Soms al voor hun derde of vierde leaseauto. Voor de klant gaat het team door het vuur. Bram vertelt over een dame die onlangs in de file van achterop was aangereden. Snel kreeg ze een vervangende auto. Ook nazorg vindt Bram belangrijk, zoals in dit geval een belletje om te vragen hoe het met haar gaat.

Transparant
IKRIJ.NL heeft het Keurmerk Private Lease, dat de consument zekerheid en bescherming biedt. Bram ziet dan ook een diversiteit aan klanten: van mensen die net hun rijbewijs hebben gehaald tot een wat oudere doelgroep, die meer gemak wenst. Of gezinnen waarvoor het aantrekkelijk is om een tweede auto te leasen, bijvoorbeeld al voor 200 euro per maand. Contracten worden al vanaf twaalf maanden aangeboden en een huidige auto kan eenvoudig worden ingeruild. IKRIJ.NL onderscheidt zich ook door maatwerk; alle merken zitten in het aanbod van gebruikt tot nieuw, ook de luxe klasse zoals de Audi A3 of Volkswagen Golf. Steeds meer duurzame auto’s zitten in het aanbod, waaronder de Peugeot 208 en 2008 of de CUPRA Born. Naast elektrische auto’s biedt IKRIJ.NL op korte termijn de Private Leasefiets. Goed voor de wereld en goed voor de berijder. Juist om nog beter aan de wensen van de klant te voldoen heeft IKRIJ.NL een eigen aflevercentrum in Rijswijk. Hier kun je een proefrit maken in populaire leaseauto’s. In alle rust neemt een medewerker met je door of private lease de juiste keuze is voor jou en helpt met het in orde maken van de aanvraag. Binnen tien dagen, vaak eerder, staat een occasion auto voor je klaar. En altijd gaan de medewerkers tot het uiterste om de door jou gewenste auto te regelen. Niet verrassend dat IKRIJ.NL in de top drie is beland van Beste Leasemaatschappij.

Het eind van het jaar is de tijd voor bezinning. Op de vraag waar Bram het meest trots op is, antwoordt hij: “Ons team staat klanten altijd vriendelijk te woord, en dat zien we terug in de reviews. De klant geeft ons het vertrouwen om het beste voor hem of haar te regelen. Behandel de klant zoals jezelf geholpen wil worden.” Die drijfveer om de medemens bij te staan, stopt niet bij zijn werk. In december organiseert Bram weer de Winter3daagse voor de voedselbank in de regio Zwijndrecht en vraagt daar aandacht voor de inzamelingsactie op de lokale radio. ‘Denk aan je naaste’. Het is een mooie boodschap die je niet meteen verwacht mee naar huis te nemen na een gesprek met een private leasemaatschappij.

IKRIJ.NL
Einsteinlaan 3, Rijswijk
T 070 342 92 20
ikrij.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 70 t/m 71 van LEVEN! Magazine #52

Tekst: Vanessa de Gaay Fortman / Fotografie: Hiske van der Gronden