Wintersportliefhebbers kunnen evenals fashionlovers heerlijk shoppen bij de Skihut in Scheveningen. Dit kleine en sfeervolle warenhuis vol exclusiviteit, luxe, sportiviteit en comfort is voor de hele familie.

De Skihut presenteert royale collecties van exclusieve labels zoals Bogner, Canada Goose, Moncler, Nobis, Parajumpers, Woolrich en Goldbergh. Store Manager Jeanine Vos vertelt enthousiast over het wintersportseizoen dat nu echt begonnen is. “Bij de Skihut kun je nu waanzinnige fashion en accessoires shoppen voor de winter in eigen land, op de piste in een ski­gebied en natuurlijk voor de après-ski.”

Fashion statement

Dit wintersportseizoen zijn er retro-invloeden terug te zien in kleur, ontwerp en stijl. Spectaculaire skipakken, winter­jassen en complete outfits voor skiërs en snowboarders van (inter)nationale labels zijn goed vertegen­woordigd bij de Skihut. Jeanine: “Als je nauw betrokken bent bij het inkoop­proces zoals Ellis en ik dan ken je alle ins and outs van de mode­wereld. We kunnen hierdoor goed inspelen op de wensen van onze klanten. Dit seizoen is het kleurenpalet voor zowel mannen als vrouwen veel blauw, wit en rood. Ook is er legergroen in verschillende uitvoeringen zowel in effen als in verschillende prints. De winter wordt opgesierd met glitter en glamour met verrassende details in de kleding en accessoires. Rugtasjes en skibrillen zijn uitgevoerd in goud en voorzien van glitters. We gaan de komende tijd zelfs lakleer op de piste zien. Opvallend blijven ook de parka’s die weer door diverse merken en exclusieve labels zijn uitgebracht. Deze trend wordt de komende jaren nog doorgezet. Iedereen wil namelijk een comfortabele en warme jas die in het straatbeeld een iconisch fashion statement is geworden.”

Sportief, technisch en luxe

Populaire merken als Brunotti, Protest en Airforce zijn een mooie aanvulling op de collectie evenals Kjus en Peak Performance voor de technische skiër. Op de ski- en snowboardafdeling zijn alle belangrijke merken vertegenwoordigd. “De erkende ski-specialisten van de Skihut, Ed en Thijs, beschikken over veel expertise en geven goed advies afgestemd op de wensen van klant. Ook wordt er geadviseerd op het gebied van veiligheid, comfort en zichtbaarheid. Met enthousiasme en plezier adviseert Manon ouders en kinderen op de kinderafdeling vol luxe, sportiviteit en kleur. Zij is een bekend en vertrouwd gezicht van de Skihut. In onze sfeervolle ambiance neemt het hele team waar ik erg trots op ben, alle tijd voor al onze klanten. Met het grootste aanbod in wintersportcollecties kun je hier heerlijk shoppen en tussendoor genieten van lekkere hapjes en drankjes bij de Skihutbar.”

Lees meer over de Skithut op www.skihut.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 84 & 85 van LEVEN! Magazine #43