Ondernemer Vivien de Bruijn bedacht vorig jaar een prachtig plan. Drie maanden later opende ze haar eigen modewinkel Pr8t1g in een karakteristiek pandje midden in de Herenstraat in Oud Voorburg.

Halverwege de Herenstraat midden in het Huygens­kwartier is een prachtig pandje goed gevuld met eigenwijze mode, verrassende producten en woonaccessoires. Eigenlijk kom je hier ogen te kort. Overal zie je leuke dingen en eigenaar Vivien is zelf ook dolenthousiast over haar uiteenlopende assortiment. Vivien: “Het allerleukste vind ik dat ik echt mijn hart volg en daarom vol enthousiasme en plezier elke dag weer in mijn winkeltje sta om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik kom al mijn hele leven op de meest bizarre plekken en doe de mooiste ontdekkingen. Het is een feest om in te kopen en te zien dat anderen het allemaal zo leuk vinden. Ik voel me natuurlijk geweldig dat Pr8t1g nu precies een jaar bestaat en dat het zo goed gaat.”

Modemeiden en fashionista’s

“Door de diversiteit aan leuke merken heb ik een brede doelgroep vrouwen in mijn winkel. Jonge meiden komen bijvoorbeeld voor Loavies, Colourful Rebel en NA-KD. Deze fantastische merken zijn hip en trendy. Harpers & Yve heeft ook verrassende collecties voor verschillende leeftijden evenals Wanderlust, Lofty Manner en nog veel meer. Alles kan hier en het mooiste is dat ik soms drie generaties tegelijk binnen heb die allemaal weggaan met een leuk item. Het allerbelangrijkste vind ik dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. Het is gezellig en er is genoeg te zien. De collecties worden steeds weer aangevuld en er zijn wekelijks nieuwe artikelen zoals kleding, schoenen, sieraden en cadeautjes bij Pr8t1g.” Het is echt een aanrader voor modemeiden, fashion­ista’s en andere hipsters.

Eigen tassenlijn

Creatieveling Vivien heeft ook nog haar eigen tassenlijn ontwikkeld. Dit Nederlandse product wordt helemaal hand­gemaakt van prachtig leer en de tassen zijn in verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar, allemaal voorzien van de merknaam PRACHTIG#VIV. Dat wordt shoppen!

Lees meer over Pr8t1g op www.pr8t1g.nl/

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 119 van LEVEN! Magazine #43