Op 1 maart opent de Koninklijke Schouwburg haar foyers voor mensen die verlangen naar een stijlvol evenement en zich willen laten onderdompelen in diverse uitingen van creativiteit. Imagineering Agency Goodmesh organiseert het pre-Boekenbal Gala in dit theater, dat bekend staat als één van de mooist gedecoreerde gebouwen in de hofstad.
Beleef aan de vooravond van het officiële Boekenbal een magische en mysterieuze avond, gevuld met poëzievoordrachten, live muziek en beweging. Gerenommeerde en jonge voordrachtskunstenaars, musici en acteurs vertolken klassiek en modern repertoire met een internationaal karakter.

De kunstenaars zullen zich tijdens dit evenement verenigen en de schoonheid van het woord en de verbeelding posteren! Onder het genot van een drankje kan je jezelf onderdompelen in de artistieke geest van hen, maar ook met hen een gesprek aangaan. In de bedachte ambiance is ruimte voor reflectie.

Om een volledige onderdompeling, in de sfeer van het Koninklijk Theater, te bereiken, stellen we voor om de dresscode te volgen: Verfijnd. Cocktailkleding met een masker. Geef jezelf de vrijheid om speels te zijn als een elegante dame of een mysterieuze heer en verberg je gezicht achter een masker!

Boek uw tickets via www.goodmesh.nl.