Wil je er jonger en blakend van gezondheid uitzien? Dan is Farm de Beauty het juiste adres. Deze verstopte parel in de Frederikstraat is een oase van rust met een fijne sfeer..

Eigenaresse Jeanette Neumann – een prachtig visitekaartje voor haar salon – heeft zich gespecialiseerd in huidverjonging en permanente make-up. “Iedereen wil zo gezond en mooi mogelijk ouder worden. Ik help daar graag bij met verschillende behandelingen en producten.” Jeanette zit al 28 jaar in het vak. Vroeger runde ze een beautyfarm in Noord-Holland. Na haar scheiding bracht haar liefde voor roeien haar naar de Haagse kust. Ze houdt enorm van haar werk. “Ik doe het echt met liefde en dat voelen mijn klanten. Het geeft vertrouwen. Ze weten dat ik alles doe wat ik in mijn vermogen heb om ze er zo mooi mogelijk uit te laten zien.”

Huidverbeterende behandelingen

Farm de Beauty heeft voor elk budget hoogwaardige behandelingen. “Bindweefselmassages zijn goed betaalbaar en je kunt je huid daar mooi mee opfrissen. Wil je de huid liften, verstevigen of rimpels corrigeren, dan bied ik een breed scala aan veilige, huidverbeterende behandelingen, zonder iets te veranderen aan je gelaatsvormen en uitdrukking. Met de apparatuur, behandelmethodes en producten van de merken Babor, Pascaud en Décaar kan ik mooie resultaten bereiken. Overigens ook bij een probleemhuid met acne.” In de beautybranche gaat het niet alléén om die fijne behandeling met een mooi resultaat. “Mensen moeten zich goed bij je voelen en je vertrouwen. Ik kan mensen een goed gevoel geven en zorgen dat ze weer stralen. Mijn klanten blijven dan ook terug­komen. Er zijn zelfs nog oude klanten uit Noord-Holland die voor een behandeling naar Den Haag komen!”

Expert in permanente make-up

Sinds 2002 is Jeanette ook expert in het aanbrengen van permanente make-up. “Een goede aanvulling op huidverjonging, want ik kan een klant hiermee een mooiere uitstraling geven. Er zijn verschillende toepassingen, maar ik vind het vooral interessant voor vrouwen die weinig wenkbrauwhaar hebben. Wenkbrauwen zijn een accessoire van je gezicht, een goede styling geeft een verzorgde uitstraling. Ik ga dan ook heel nauwkeurig te werk.” De beauty­branche is altijd in ontwikkeling. Jeanette volgt trainingen, is altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen en schaft van tijd tot tijd nieuwe apparatuur aan. Zo denkt ze met een nieuw apparaat van Pascaud nóg mooiere resultaten te behalen. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat je hier altijd – letterlijk en figuurlijk – in goede handen bent, bij een sprankelende, gepassioneerde specialist.

Lees meer over Farm de Beauty op www.farmdebeauty.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 71 van LEVEN! Magazine #43