Eigenaar en schoonheidsspecialist Dayenne de Graaf is al ruim 12 jaar actief als ondernemer in de beautybranche. Dit jaar op haar veertigste verjaardag tekende ze het contract voor haar nieuwe concept Day Skin & Lifestyle in de befaamde Westfield Mall of the Netherlands.

Beautyliefhebbers vanuit de Haagse regio kennen Dayenne als gedreven schoonheidsspecialiste van haar salon Puur & Passie in Leidschenveen. In dit bewogen jaar heeft deze ondernemer besloten om haar dromen te verwezenlijken. In het bruisende shopping walhalla van Nederland, Westfield Mall of the Netherlands, opent zij de deuren van haar nieuwe beautyconcept Day Skin & Lifestyle.

Totale beleving

In de hippe gallery van de shopping mall kunnen de bezoekers even ontsnappen aan de drukte van alle dag en zich in een andere wereld wanen. In de winkel krijg je advies over huidverzorging en kun je producten kopen van de mooie merken Dermalogica, Dililah (make up), Revitalash, O.P.I. en Marc Inbane. Dayenne: “Als onze gasten onze winkel bezoeken laten wij ze graag kennismaken met de merken waar we mee werken om tot een mooi resultaat te komen. Met ons team kunnen we in de drie inpandige salons verzorgende en huidverbeterende behandelingen uitvoeren. Het gaat bij Day Skin & Lifestyle om de totale beleving en de aandacht voor onze gasten. Je kunt bij ons binnenlopen voor instant eyelift of een gellac voor je nagels. Wil je een heerlijke ontspannen massage, een manicure, pedicure of facial boeken? Het is allemaal mogelijk in onze salon.”

“HEERLIJKE ONTSPANNEN MASSAGE, EEN MANICURE, MAKE UP OF FACIAL”

Resultaatgerichte behandelingen en persoonlijke aandacht

Het gedreven team deelt dezelfde visie waarin de focus vooral ligt op de persoonlijke aandacht voor de cliënten. “Mijn gasten moeten voldoening uit elk bezoek en elke behandeling kunnen halen. Als mensen iets willen op beautygebied dan is het een traject dat je samen aangaat. Behandelingen kunnen los of juist in een kuurvorm. Voordat we de gewenste behandeling uitvoeren kijken we altijd naar de conditie van de huid en passen in samenspraak met onze gasten ons plan aan op datgene dat de huid op dat moment nodig heeft. Stap voor stap leggen wij uit wat we gaan doen en vooral waarom. Wij streven naar een gezonde en stralende huid voor iedereen. Een professionele behandeling zorgt ervoor dat jouw huid in topconditie komt en blijft. De producten bevatten hoogwaardige ingrediënten om het gewenste resultaat te behalen. Van een milde tot de meest krachtige peeling om zo het hoogte haalbare resultaat te behalen en de gezondheid van de huid te ondersteunen. De intensiviteit van resultaatgerichte behandelingen gaan we langzaam opbouwen om de huid het beste resultaat te geven op langere termijn. Om ook de beleving van een treatment te verlengen krijgen onze gasten na elke behandeling water of verse thee in onze lounge om het gevoel van ontspanning nog langer vast te houden.

Bringing out the best to everyone we touch.

Day Skin & Lifestyle

Westfield Mall of the Netherlands

Kornoelje 16a, Leidschendam
T 070 444 70 79

Meer weten? Kijk op www.dayskinandlifestyle.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 54 & 55 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn