Madeleine Lingerie in Den Haag, en nu ook in Wassenaar, staat vooral bekend om de liefde voor lingerie. Met een enthousiast team willen ze iedere vrouw laten ervaren dat mooie lingerie een wereld van verschil kan maken. Bij Madeleine Lingerie wordt winkelen een beleving. In een sfeervolle boutique zowel in Den Haag als in Wassenaar hangen de mooie merken allemaal op kleur. Eigenaresse Madeleine van der Bent noemt het de snoepjes die zij voor haar clientèle selecteert.

Madeleine: “Het is een feest om vrouwen te laten ervaren dat lingerie passen en dragen echt leuk is en goed voelt. Iedere vrouw is weleens onzeker over haar eigen figuur. Met onze expertise kunnen wij het figuur het allermooiste laten uitkomen en dat kan echt een wereld van verschil maken. Wij lopen ook niet met een meetlint, maar er wordt goed geluisterd en visueel gemeten. Dat houdt in dat de dames hier in één oogopslag weten welk merk en welke maat bij jou past. Ik heb al 21 jaar ervaring in de lingeriewereld en ik heb in 2007 de sprong gewaagd om mijn eerste eigen zaak te starten. Madeleine heeft een uitgebreide collectie in luxe lingerie, het hele jaar badmode en de meest heerlijke nachtmode.”

Mooie merken en luxe lingerie

Hoewel ik al langer plannen had om in Wassenaar mijn tweede winkel te vestigen, kwam ik steeds niet het pandje tegen om verliefd op te worden. Op het moment dat ik benaderd werd om in de voormalige lingeriewinkel van Bins te kunnen starten, maakte mijn hart een sprongetje. In mei hebben we alles rondgemaakt en zijn we meteen gaan verbouwen. Natuurlijk hadden we met een spectaculaire modeshow op de Langstraat de opening willen vieren, maar dat is in deze tijd nog niet mogelijk. Op 4 augustus zijn we ongelofelijk warm ontvangen in Wassenaar en het is al wekenlang een groot feest met alle mooie merken die wij voeren en onze clientèle is erg enthousiast. Madeleine Lingerie is meer dan een speciaalzaak. Je vindt hier mooie merken als Chantelle, Lise Charmel, Marie Jo, PrimaDonna, Pain de Sucre, Cyell en nog veel meer mooie lingerie en badmode.”

Showroom nachtmode

Madeleine heeft samen met haar moeder ook al ruim vier jaar haar eigen agenturen in de nachtmode. De nieuwe showroom komt in Wassenaar boven de winkel. Madeleine: “In een soort loft worden de collecties nachtmode van het allernieuwste seizoen gepresenteerd. Het Portugese Iora met katoenen badjassen, japonnen en pyjama’s is prachtig, evenals het Franse Marjolaine, waar nachtmode van zijde wordt uitgevoerd in alle kleuren van de regenboog. Al onze klanten van zowel de Madeleine winkels, als de showroom willen wij altijd met een goed gevoel de deur uit laten gaan.”

Madeleine Lingerie

Denneweg 67, Den Haag T 070 364 44 80

Langstraat 77, Wassenaar T 070 412 60 57

Meer weten? Kijk op www.madeleinelingerie.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 106 t/m 107 van LEVEN! Magazine #45