In de showroom van Byron & Jones kom je in de wereld van high-end interieur, waarbij een enthousiast en vakkundig team je meeneemt op ontdekkingsreis. Byron & Jones is een prachtige zaak waar je echt inspiratie kan opdoen voor je eigen interieur. Het vaste team van professionals neemt je graag mee op ontdekkingsreis in een fantastische ambiance.

De verschillende stijlen van interieur smelten samen en waar je ook kijkt straalt de kwaliteit er vanaf. Lars Temmink: “Het leuke en afwisselende is dat we mensen adviseren met uiteenlopende vragen, zowel voor kleine als grote projecten. Het ene moment sta je in een huis waar de verbouwing nog moet beginnen. De volgende dag sta je op een jacht die binnenkort naar Zuid Frankrijk wordt gevaren en die nog helemaal moet worden ingericht met de meest luxueuze items. Als de levering plaatsvindt en de verschillende stukken worden tijdens het stylen een prachtig geheel, dan ben ik echt enorm trots op ons team en het resultaat.”

Een spannend en verrassend interieur

“Het leuke aan dit vak is dat we op zoveel verschillende plekken komen, we creëren samen met de klant het interieur naar zijn/haar wens en dat maakt ons werk zo veelzijdig. We krijgen altijd inspiratie en energie van nieuwe plannen, locaties, collecties. De oprechte interesse in mensen en hun woonwensen maakt onze designers goed in hun vak. Met de ruime ervaring die ik heb opgedaan bij Byron & Jones ben ik dankbaar dat ik van de vorige eigenaren, die nog steeds betrokken zijn bij de zaak, echt de ruimte heb gekregen om mijn dromen te realiseren. Door mijn achtergrond in bedrijfskunde en mijn expertise als binnenhuisarchitect kan ik de zakelijke en de creative kwaliteiten goed met elkaar combineren. Samen met een geweldig team zijn wij gespecialiseerd in ontwerp- en interieuradvies op maat. Wij adviseren onze klanten met het combineren van kleuren, structureren en materialen die prachtig met elkaar harmoniëren.”

Byron & Jones

Noordeinde 132, Den Haag

T 070 365 04 44

Meer weten? Kijk op www.byron-jones.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 14 t/m 15 van LEVEN! Magazine #45