In de prachtige bosrijke omgeving van Max Health Club vertelt de bekende televisiepresentatrice en nieuwslezeres Celine Huijsmans over haar liefde voor sport in haar geboortestad Den Haag.

Op de ochtend van het interview komt Celine net uit Hilversum waar ze deze week bij radio 538 naast haar vaste dag op vrijdag invalt als nieuwslezeres bij Evers Staat Op. De dynamiek waarmee zij verschillende shows presenteert, is opvallend en past bij haar opgetogen persoonlijkheid. “Ik hou heel erg van het maken van liveshows, het geeft net die extra spanning.” Zowel door haar rol op de radio als die van presentatrice van Shownieuws maakt de Haagse Celine vaak lange dagen met gevarieerde werktijden van heel vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat. Haar rust pakt ze veelal thuis in Amsterdam en tussendoor reist ze graag af naar haar geboortestad. “Mijn intentie is om elk weekend in Den Haag te zijn en ook doordeweeks ben ik hier met regelmaat te vinden en dan vooral bij mijn favoriete sportclub.”

Uitdagend aanbod

“Bij Max Health Club in Den Haag kun je zo lekker jezelf zijn. Ik sport hier al ruim zeven jaar. Het gevarieerde sportaanbod zowel binnen als in de buitenlucht vind ik uitdagend. De heerlijke bosrijke omgeving, het royale binnenzwembad en het lekkere gezonde eten maken dit tot een ultiem moment voor mijzelf.” Celine heeft een hectisch leven en ze staat natuurlijk voor haar werk veel in de spotlights. “Zowel mijn uiterlijk, mijn conditie als een gezonde levensstijl zijn voor mij erg belangrijk. Ik voel me ook beter in mijn lijf als ik heb gesport. Vooral als ik weet dat er binnenkort een fotoshoot in bikini op de agenda staat. Met een specifiek sportprogramma en gezonde voeding werk ik daar helemaal naar toe. Dit traject kan natuurlijk onder begeleiding van een personal trainer.”

Intensief trainen

“Inmiddels kan ik bij Max Health Club ook zelf heel gestructureerd sporten. Ik weet inmiddels zoveel van bewegen en op welke manier je het lichaam intensief kan trainen.” Meer lezen over hoe Celine sport? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 88 en 89 in de herfsteditie van LEVEN! Magazine.

Max Health Club Den Haag
Klatteweg 109, Den Haag
T 070 354 93 28
www.maxhealthclub.nl

Tekst Bo Vrolijk
Fotografie Bas Adriaans