Bij Studio-VitaFit, een boutique sportstudio in Wassenaar, zijn ze gespecialiseerd in intensieve trainingen op maat, aangevuld met effectieve behandelingen met de DreamShaper om aan alle wensen van body- en faceshaping te voldoen.

De Ultratone DreamShaper staat wereldwijd bekend als ultieme face- en bodyshaper. Deze behandeling is geschikt om probleemzones aan te pakken. Het werkt liftend en verstrakkend in het gelaat of juist afslankend en verstrakkend voor je body. Bij Studio-VitaFit wordt dit gecombineerd met cardio en/of krachttraining, lichttherapie met aanvullend voedingsadvies. Dit versterkt elkaar enorm in het proces en dat maakt deze behandelmethode hier zo uniek.Renate van Schutterhoef, eigenaar Studio-VitaFit: “Huidveroudering, de verslapte huid, fijne lijntjes, cellulite, vetophopingen en andere zones kunnen worden aangepakt met de DreamShaper. Daarbij wordt de aanmaak van collageen verhoogd. Hierdoor worden de huid en het lichaam sterker, vitaler, energieker en gezonder. Het is bovendien een therapeutische tool om pijn te bestrijden, herstel te bevorderen, blessuretijd te verkorten en bewegingsvrijheid te verhogen.”

DE HUID EN HET LICHAAM WORDEN STERKER, VITALER, ENERGIEKER
EN GEZONDER

Body- en faceshaping

Om te onderzoeken welke specifieke kenmerken er gecorrigeerd kunnen worden, kijken de professionals bij Studio-VitaFit naar de oorzaak zodat de kern kan worden aangepakt. “Aan de hand van wensen en een gezondheidsanalyse maken we een persoonlijk behandelplan op maat. Tijdens de behandeling plakken we biostimulatie patches op de probleemgebieden waarmee we het figuur of gelaat corrigeren. Biostimulatie werkt met het lichaam samen om de lichaamseigen fysiologische processen te stimuleren en te verbeteren. Dit gepatenteerde systeem geeft golven en signalen, die aanvoelen als trillingen en zorgen voor spieraanspanningen. Microstroom, licht en frequenties wisselen elkaar snel af en kunnen sensationeel aanvoelen. Daarnaast ondersteunen wij deze behandeling met ultrasound. Het lichaam en gelaat worden pijnloos gestimuleerd om vocht, vet en afvalstoffen vrij te geven. Op deze manier halen we natuurlijke schoonheid van binnenuit naar boven. Een figuur- en gelaatcorrectie bestaat uit 12 behandelingen verdeeld over een periode van maximaal zes weken. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Daarna onderhouden we het lichaam en gezicht iedere maand met één of twee behandelingen om ze ‘in shape’ te houden. Biostimulatie is pijnloos, dus na een sessie kun je direct door naar een volgende afspraak.” Door de unieke combinatie van Studio-VitaFit zijn de resultaten indrukwekkend. Voel je vitaler en fitter met zichtbaar resultaat.

Kijk voor de mogelijkheden over de DreamShaper op www.studio-vitafit.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 31 van LEVEN! Magazine #44