Een stevige gladde huid ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft je ook een goed gevoel. Van Lennep Kliniek is expert op het gebied van huidverbetering. Met revolutionaire methoden en professionele deskundigheid ligt een mooie huid voor iedereen binnen handbereik.

De nieuwe vestiging in Den Haag is een aantal maanden open en het team heeft zijn draai gevonden in het fris ogende pand in het Benoordenhout. De kliniekmanager is net klaar met een inhouse training als ze de kliniek laat zien. “Het is stijlvol, praktisch en intiem, naast de injectables zoals botox en fillers kan men op deze vestiging ook speciaal terecht voor huidtherapie en bodybehandelingen. Ooit is het een smeerstation voor auto’s geweest, maar daar zie je weinig meer van terug. Onze klanten weten de weg te vinden en maken dankbaar gebruik van de vijf gratis parkeerplekken. We zijn erg blij met deze uitbreiding.”

Zomers decolleté

De timing is perfect met de naderende zomer. De coltruien worden straks weer verruild voor luchtige hemdjes en blote jurkjes. “Daar kijkt niet iedereen naar uit. Vooral vrouwen schamen zich voor een craquelé huid, verslapte kaaklijn, onderkin, flubber­armen of ontsierende vetrolletjes en voelen zich niet prettig in de weinig verhullende zomerkleding. Maar dat hoeft niet! Als je nu start met de Accent XL laserbehandeling, desgewenst in combinatie met een Clearlift behandeling en micro-needling, heb je in de zomer een stevigere, gladdere huid. Met de Accent XL behandeling wordt door middel van radiofrequentiegolven het weefsel verwarmd tot wel 41 graden Celsius. Hierdoor voert het lichaam de vetzuren in de vetcellen af, herstelt het bind­weefsel en wordt er collageen gestimuleerd. En dat zorgt voor een strakkere, stevigere huid met veel minder rimpeltjes, verslapping, groeven of opgehoopt vet.”

Natuurlijk glad en strak

Het fijne is dat de Clearlift laserbehandeling het hele jaar door gegeven kan worden. “Het is veilig en aangenaam omdat het lekker warm is, en zonder enig risico op pigmentvlekken. De collageen opbouw duurt ongeveer drie tot zes maanden en met gemiddeld drie tot zes behandelingen zie je fundamenteel verschil. Verstrakking en collageenaanmaak in het gelaat, de hals en bij het decolleté is allemaal mogelijk met deze behandeling. Natuurlijk behaal je de beste resultaten als je het combineert met gezond eten, sporten en het vermijden van schadelijke invloeden. Maar er kan écht veel meer dan je denkt en wij laten je dat graag ervaren.”

Meer informatie over Farm de beauty kijk dan op www.vanlennepkliniek.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 89 van LEVEN! Magazine #40