Schoonheidssalon Farm de Beauty is gespecialiseerd in het verbeteren van de huidconditie en expert in permanente make-up. Als eerste in Nederland biedt de salon ook een revolutionaire innovatieve behandeling voor huidverstrakking zonder snijden: Purebeau Fibroplast.

We hebben al meer dan 28 jaar ervaring in het op een natuurlijke manier verbeteren van de huid,” vertelt eigenaar Jeanette Neumann. “Wij geloven in het herstelvermogen van iedere huid. We combineren onze holistische benadering, kennis en kunde, goede en werkzame producten van merken als Babor, Decaar en Pascaud. En eventueel met geavanceerde apparatuur. Bij de één duurt het wat langer dan bij de ander om het gewenste resultaat te behalen en te behouden, maar we gaan altijd voor het optimaal mogelijk resultaat. Altijd samen met onze cliënten, want alleen door er samen voor te gaan, lukt dit!”

Zichtbare verstrakking

Sinds kort biedt Farm de Beauty ook het allernieuwste aan op natuurlijke huidverstrakking: Purebeau. Met een applicator wordt door middel van geïoniseerde gasmoleculen, die zich vlak boven de huid bevinden, een kleine vonk geproduceerd. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen. Er ontstaat een klein puntje ter grootte van een micromillimeter. Ook zorgt deze vonk ervoor dat de vezels die zich in de diepere huidlaag bevinden zich samentrekken. Jeanette: “Dit zorgt voor een onmiddellijke verstrakking die meteen zichtbaar is. Bovendien stimuleert de plasmabehandeling op langere termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collageen vezels. De fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing, en de elasticiteit van de huid is verbeterd. Een aanrader voor wie een rimpellift wil zonder operatie.”

Alle Feiten Op Een Rij

Duur van de behandeling: 1 tot 2 uur
Methode: Purebeau Fibroblast
Zichtbaarheid: Ongeveer twee jaar
Pijn: Matig tot niet – door een goeie voorbereiding en een snelle behandeling
Risico’s: Geen risico’s bekend – je moet je wel echt aan de nazorg regels houden
Behandelde gebied: Rimpels, oogleden, fibromen, neus- lippenplooi, littekens, pigmentvlekken

Meer informatie over Farm de beauty kijk dan op www.farmdebeauty.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 15 van LEVEN! Magazine #40