Op een unieke locatie, met panoramisch uitzicht over zee en de boulevard van Scheveningen, ligt aan het eind van de Pier op het eiland restaurant Op Zee. Een prachtig opgeknapte evenementenlocatie waar van alles te beleven is.

Scheveningen is een vierseizoenbadplaats. En de Pier en het strand zijn het hele jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op Zee is een sfeervolle locatie, bijna geheel gegoten in glas en met een bijzonder historisch verhaal. Quirijn Kemmink: “Het uitzicht met ondergaande zon is onbetaalbaar; zowel binnen als buiten kun je hiervan genieten. Het is bij uitstek de gelegenheid om in een ongedwongen sfeer met familie en vrienden te borrelen met een lekker hapje. De keuze is groot op onze uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart. Kinderen zijn van harte welkom; zij hebben hun eigen grote speelhoek en buiten een zandbak en trampoline.”

Voor ceremonie en trouwfeest

“Het restaurant is gecertificeerd als trouwlocatie. Op deze unieke plek een bruiloft vieren is onvergetelijk,” zegt Quirijn. “Je kunt er de hele dag terecht: van ceremonie tot en met het trouwfeest. Op de Pier zijn veel prachtige plekjes te vinden voor de fotoshoot. Ook is het mogelijk om met een besloten groep in een afgeschermde ruimte een privédiner te houden. We denken graag mee met andere romantische aanzoeken.”

Bijzondere evenementen

Op zoek naar een bijzondere vergader- of evenementenlocatie? Kijk dan eens bij Op Zee vergaderen en bedrijfsfeesten, geschikt voor groepen van 50 tot 600 personen. Feest, diner, receptie, borrel – hier is van alles mogelijk. Op Zee werkt samen met diverse lokale bedrijven, zo kunnen ze allerlei leuke dingen organiseren, zoals cocktailworkshops, een moorddiner, escape the Pier of een rit in het reuzenrad na het eten.

Ook enthusiast geworden over Op Zee? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 30 en 31 van LEVEN! Magazine.

Op Zee
De Pier, Strandweg 150, Scheveningen
T 070 800 23 00