Het avontuur van Sharp & Smart Recruitment begon zeven jaar geleden op een zolderkamer en groeide uit tot een succesvolle business in Den Haag en Amsterdam.

Lodewijk van Nooten werd tijdens zijn studie Small Business en Retail Management benaderd om voor een beurs te komen werken. Met enthousiasme ging hij in op dat verzoek en liet weten dat hij zelf nog meer commerciële mensen zou regelen. Vanaf dat moment heeft Lodewijk onder de naam Van Nooten en de Mannen vaak kandidaten geplaatst bij verschillende opdrachtgevers.

Lodewijk van Nooten: “Na mijn studie ben ik dit concept meer gaan professionaliseren en zo ontstond Sharp & Smart. De allereerste keer dat onze vaste telefoonlijn op kantoor overging, was het allemaal echt officieel. Het uitzenden en het werven van personeel groeit door onze persoonlijke aanpak steeds verder uit.”

Het hoofdkantoor is sinds kort gevestigd aan de Dr. Kuyperstraat  in Den Haag en daar zijn de heren best een beetje trots op.

Sharp & Smart Recruitment
Dr. Kuyperstraat 1, Den Haag
T 070 800 81 40
www.sharpandsmart.nl
www.studentselect.nl

Verder lezen?

Ook nieuwsgierig geworden naar wat Sharp & Smart Recruitment nog meer doet? Lees dan snel hieronder door in de zomer editie van LEVEN! Magazine.

Tekst Bo Vrolijk
Fotografie Bas Adriaans