AGAAT Mooi op maat! ontzorgt van ontwerp tot en met realisatie van een totaalconcept en nog veel meer. Met een vast team werken zij voor particulieren, bedrijven, grote en kleine zorginstellingen, in heel Nederland.

Begin dit jaar heeft Edwin van Seters een deel van de aandelen overgenomen van oprichtster Marieke Hinke-Evers. Samen vormen zij sinds 8 februari jl. de directie van AGAAT Mooi op maat! Edwin is als operationeel directeur verantwoordelijk voor de aansturing van de medewerkers in de uitvoering en daarmee ook het HR-beleid. Ook opleiding, inkoop, kwaliteit en certificering vallen onder zijn verantwoordelijkheid.

Wij denken altijd in oplossingen binnen elk budget

Marieke Hinke-Evers is als oprichtster ruim zes jaar betrokken bij het bedrijf en met de komst van haar zakenpartner is zij nu als commercieel directeur verantwoordelijk voor sales, marketing en communicatie, alsmede voor ontwerp en design. “Ik vind het geweldig dat ik hierdoor nu nog meer tijd heb gecreëerd om de focus te leggen waar mijn hart ligt. Samen met ons vaste team maken wij het verschil tussen wonen en thuiskomen. Mensen kunnen bij ons de sleutel van hun huis, appartement of kantoor inleveren en wij creëren samen met de klant het interieur naar wens. Tijdens het gehele proces hebben ze één aanspreekpunt of het nu gaat over een vloer leggen, wanddecoratie, het interieur, het schilderwerk, de verhuizing, de tuin of de schoonmaak van een pand. Wij denken met het hele team altijd in oplossingen binnen elk budget. Dat maakt ons werk uitdagend en altijd weer anders.”

Ons team ontzorgt en is multi-inzetbaar

Op dit moment is het bedrijf AGAAT Mooi op maat! enorm aan het groeien en ze zijn dan ook op zoek naar allround medewerkers. Edwin van Seters: “Als allround medewerker uitvoering voer je zelfstandig of samen met nieuwe collega’s, diverse werkzaamheden uit in woonhuizen, appartementen, zorginstellingen en bedrijfsruimtes. Van vloeren leggen, tot verhuizen en het monteren van meubels en raamdecoratie. Wij werken met een gemotiveerd team van eigen voormannen en uitvoerders. Samen maken wij bij zowel zakelijke als particuliere klanten echt mooie dingen.” Naast verbouwingen en renovaties is AGAAT Mooi op maat! ook inzetbaar voor verf- en schilderwerk, behangwerk, raam- bekleding en montage, vloeren leggen, handyman service en zelfs verhuizen van de inboedel en het schoonmaken van het pand is aan hen toevertrouwd. Dit houdt in dat er bij deze organisatie heel flexibele en breed inzetbare krachten werken. Edwin: “Ons bedrijf is van alle markten thuis en daarom hebben wij ook de AGAAT Mooi op maat Academy opgericht waar we ons eigen personeel kunnen opleiden. Ons hele team is hierdoor multi-inzetbaar en kan bij elke opdracht meedenken en de opdrachtgever zichtbaar ontzorgen.”

Op dit moment zijn we een nieuw label aan het ontwikkelen waarmee wij ook het hogere segment willen gaan bedienen. AGAAT Exclusief op maat! Binnenkort meer hierover in LEVEN!

Wil je ook het verschil ervaren tussen wonen en thuiskomen, neem dan gerust contact op. Kijk wat er mag en kan!

AGAAT Mooi op maat!

Oude Middenweg 231u, Den Haag

T 070 205 44 44

Meer weten? Kijk op www.agaatmooiopmaat.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 130 & 131 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn