Mariëtte Brugman-Tazelaar van Nassau Bijles en Huiswerkbegeleiding helpt met een team van studiebegeleiders het beste uit haar leerlingen te halen. Het doel is een zelfverzekerd kind met mooie resultaten. Het is een bewogen schooljaar, maar ondanks alle onrust is Nassau Bijles en Huiswerkbegeleiding haar vertrouwde koers blijven varen.

Mariëtte Brugman-Tazelaar: “Onze voorkeur gaat uit naar persoonlijke begeleiding. Interactie met elkaar is zo ontzettend belangrijk voor het ontwikkelingsproces. Gelukkig hebben we een groot pand in Den Haag met genoeg ruimte. Daarnaast kan mijn team veel doen via Skype of FaceTime, waardoor we ondanks Corona al onze kinderen goed hebben kunnen begeleiden.”

“ALLEEN BIJ EEN-OP-EEN- BEGELEIDING KAN IK ZIEN OF HET KIND DE STOF BEGRIJPT”

Vakinhoudelijke begeleiding en persoonlijke coaching

“In mijn team zitten studenten uit Delft en Leiden. Het zijn uitblinkers, die zich hebben gespecialiseerd in hun beste vakken. We zorgen ervoor dat leerlingen worden bijgespijkerd bij eventuele achterstanden. We coachen naar een betere en efficiëntere manier van huiswerk maken en we leren hoe ze een tentamen of proefwerk moeten aanpakken. Verder blijven kinderen hier niet onnodig lang. Als ze goed werken kunnen ze lekker naar huis zodra hun taken af zijn. Het is mooi werk en een fijne uitdaging om kinderen te stimuleren zich te blijven ontwikkelen. Ik ben zelf enorm leergierig en altijd al gedreven geweest om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik heb rechten en psychologie gestudeerd. Ook in het bedrijfsleven heb ik naast mijn werk altijd doorgeleerd.”

Zelfvertrouwen creëren en blijven ontwikkelen

“Succesvol zijn gaat niet altijd over cijfers maar vooral over hoe een kind zich voelt en dat vinden wij belangrijk bij Nassau. Samen kunnen we zelfvertrouwen creëren en leren om de juiste antwoorden te formuleren. De lat ligt vaak hoog op school en daar komt vaak de druk van ouders of anderen nog bij. Wij vinden het essentieel om te werken aan zelfvertrouwen en de motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen.” De mooiste ontwikkeling is dat kinderen zelf leren aangeven wanneer ze extra hulp nodig hebben bij een vraagstuk, een opdracht of specifiek vak. De gedrevenheid en de inzet van Nassau naar een zelfverzekerd kind geeft hele mooie resultaten ook voor in de toekomst.

Nassau Huiswerkbegeleiding

Wassenaarseweg 24, Den Haag
T 06 42 85 80 40

Meer weten? Kijk op www.nassau-huiswerkbegeleiding.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 126 t/m 127 van LEVEN! Magazine #45