Leven van je eigen vermogen, dat wil iedereen. Hoe zorg je dat je financieel onafhankelijk wordt? Rob Aalders legt uit hoe hij mensen helpt een eigen vermogen op te bouwen en wat voor rol cryptocurrency daarbij kan spelen.

Zelf was Rob Aalders tot drie jaar geleden een leek op het gebied van beleggen en investeren. Hij volgde een seminar over beleggen in Engeland van Investment Mastery en leerde dat hij zelf invloed kon uitoefenen op het maken van winst of verlies. Inmiddels is hij een zeer succesvol beleggings-, business- en NLPcoach en geeft hij workshops in Nederland en het buitenland. Maar bovenal is het gelukt om binnen drie jaar financieel onafhankelijk te worden.

Cryptovaluta’s

Rob is expert in één van de manieren van inkomsten generen: investeren en beleggen. Hij belegt onder meer in cryptovaluta’s. Inmiddels zijn er circa 1820 cryptovaluta’s en er komen er steeds meer bij. Denk aan Bitcoin, Neo en Ethereum. Veel mensen zijn nog erg bang om te beleggen in deze digitale munten. Niet nodig vindt Rob.

Minen

Bitcoins is een onderdeel van een groter geheel, namelijk blockchain. Allerlei informatie word vastgelegd in een omvangrijk grootboek dat voor iedereen openbaar is. Verder lezen? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 120 en 121 in de herfsteditie van LEVEN! Magazine #38

Rob Aalders Coaching
Marten Meesweg 8, Rotterdam
T 085 065 69 76
www.robaalderscoaching.nl

Tekst Marjolijn Westerlaken
Fotografie Femque Schook