In het buitenland wordt de trend al langer gespot. Fraai vormgegeven pakhuizen met dinertafels, barretjes en verschillende keukens waar je smaakvolle gerechten kunt proeven. Den Haag doet hier nog een flinke schep bovenop met het nieuwe horecaconcept BARN47.

De kookdomeinen van een achttal gepassioneerde chefs met ieder een eigen specialisme
blinken. Denk aan Mexicaanse soft taco’s, klassieke Franse visgerechten, sublieme Pad Thai, Argentijns vlees van de Robata Grill (picanha) of de mooiste Spaanse hammen: er is hier werkelijk aan alle culinaire details gedacht. Neem hierbij de industriële en stijlvolle vormgeving van het restaurant en je hebt zonder twijfel de nieuwste parel van Den Haag te pakken.

New York’s Upper West Side

BARN47. De naam geeft natuurlijk al een klein beetje van de inhoud weg. Het complete plaatje van een hip New York’s pakhuis, maar dan in Nederland. De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen het restaurant de nodige stijl en allure. Verschillende intieme hoekjes dragen bij aan een gezellige sfeer, waardoor je in deze grote ruimte ook intiem kunt dineren of brunchen. Bezoekers schuiven de gehele dag aan en kiezen zelf welke wereldse gerechten zij per foodstand willen proeven. Reden genoeg om lekker lang te tafelen met vrienden, familie of collega’s. In het weekend is er extra muzikaal vertier: een DJ zorgt dan voor lekkere tunes op de achtergrond.

Divers én fresh food

Ook benieuwt wat BARN47 nog meer te bieden heeft? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 065 van Leven Magazine.

BARN47
Poeldijkseweg 47, Den Haag
T 088 126 60 47
www.barn47.nl

Tekst Ingelotte de Bont