Alle communicatiedisciplines in eigen huis, samen plezier hebben en creativiteit. Dat zijn de ingrediënten die CieremansvanReijn, het enige Haagse allround reclamebureau, uniek maken.

In de Scheveningse haven weten elf ambitieuze professionals dagelijks het beste uit elkaar te halen door te doen waar ze goed in zijn. Hier wordt iedere dag gewerkt aan creatieve, sterke en verrassende communicatieconcepten. Van campagnes tot filmproducties. Alle disciplines zijn bij dit reclamebureau vertegenwoordigd onder één dak. Een bewuste keuze vertelt strategisch directeur Jeroen Cieremans.

Dagelijkse dynamiek

“In het Haagse is veel creativiteit. Kleine studio’s en zzp’ers, maar weinig echte allround reclamebureaus die alle disciplines in huis hebben. Bij ons vind je alles bij elkaar en is iedereen op elkaar ingespeeld, ook omdat we elkaar al zo lang kennen. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat ons succes juist schuilt in het met elkaar in teamverband werken. Die dagelijkse dynamiek van onze inhouse expertise zorgt dat wij voor opdrachtgevers het verschil maken en elkaar uitdagen om iedere dag steeds een beetje beter te worden.”

Out of the box

Klanten zijn altijd van harte welkom om een kijkje in de keuken te komen nemen van het reclamebureau. De keuken is ook de spil van het bureau. Hier wordt dagelijks met elkaar gelachen, gegeten, vergaderd en krijgen concepten vorm. De lijntjes zijn kort en je mening doet ertoe. Dat geeft de vrijheid om nieuwe invalshoeken te bedenken en ook snel met elkaar te kunnen schakelen.

Creatief directeur Daan van Reijn: “Alles begint met een idee, een wit vel. Bij CvR zijn wij sterk in het filteren van het doel van de klant. Tijdens gesprekken bij opdrachtgevers ben ik al in mijn hoofd bezig met het uitwerken van een visueel concept. Met het team ga ik dan kijken of het uitvoerbaar is. Creativiteit kun je niet leren, dat zit in iemand. Met anderen moet dat tot leven komen en vertaald worden naar een praktische uitvoering. Van het ontwerpen van een nieuwe website tot het organiseren van een evenement.”

De locatie van het bureau, in de haven van Scheveningen, is ook niet voor niets gekozen. Daan: “Voor inspiratie en het bedenken van nieuwe dingen heb je ruimte in je hoofd nodig. In ons lichte en open kantoor met uitzicht op de haven en zee, voel je letterlijk de creatieve wind door het pand waaien.”

Meer informatie CieremansvanReijn kijk dan op cieremansvanreijn.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 62 & 63 van LEVEN! Magazine #40