Voedingscentrum Brokkensuper in Alphen aan den Rijn verkoopt haute cuisine voor huisdieren. De brokken bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn gemaakt voor een goede gezondheid van honden en katten. Dus zonder chemische toevoegingen en andere onherkenbare bijproducten. Zo zit je beste vriend weer goed in zijn vacht.

Huidaandoeningen, geen energie, een doffe vacht, overgewicht, kale plekken en blaasproblemen. Zomaar wat klachten van je huisdier als gevolg van de verkeerde voeding. De meest verkochte dierenvoeding voor honden en katten wordt namelijk gemaakt met dierlijke en plantaardige bijproducten waar ze met een voedselintolerantie op kunnen reageren. Gezonde voeding staat in verband met een goede gezondheid, dat geldt voor ons mensen maar ook voor dieren. Eigenlijk best logisch: wij letten op onze voeding, waarom zou je dan niet op de voeding van je huisdier letten?

Proeverijtjes
Het voer van Brokkensuper bevat geen chemische toevoegingen en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten, zoals echt vlees, vis, aardappelen, ananas, appels, broccoli en zelfs de superfood de gojibes. De Italiaanse dierenvoeding is nergens anders in Nederland te koop. De brokken zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, want tja wij mensen eten ook niet elke dag hetzelfde. Er is keuze uit eend, konijn, lam, vis en vegetarisch. Om erachter te komen welke smaak je huisdier het lekkerst vindt, zijn er speciale proeverijtjes in de winkel. Neem de hond dus gewoon mee naar Alphen aan den Rijn.

Jong en oud
Brokkensuper koopt rechtstreeks in van de fabriek in Italië, de dierenvoeding is daardoor fijn geprijsd. Het is al snel 40% goedkoper dan bij de dierenarts. De winkel verkoopt brokken voor honden en katten, voor zowel jonge als oudere dieren. De voeding is ook via de webshop te bestellen.