Voor een mooi en waardevol afscheid is het belangrijk een persoonlijke sfeer te creëren,” aldus eigenaar Erik de Jong. “Hiervoor maken we met regelmaat muziek- en fotopresen­taties en zijn we behulpzaam bij het maken van een speech. Daar nemen we graag extra de tijd voor, je kan het immers maar één keer goed doen. Op deze manier weten alle aanwezigen voor wíe ze met elkaar zijn samengekomen in de aula van een begraafplaats of crematorium.

Wie het kantoor van Slabbers De Lange aan het Statenplein binnenstapt, wordt als eerste begroet door Sam, de kantoorhond. Binnen aan een lange tafel zijn de mede­werkers druk in gesprek met klanten en ondersteuners. Dit alles te midden van de gezellige inrichting met bank en houten tafels. Net als Hellen en Mirjam hebben ook alle dames op kantoor een secretariële achtergrond. Het geheel komt zeer professioneel over met oog voor de mens. En dat is ook precies waar Slabbers De Lange voor staat. Mirjam: “Onze ondersteuners kiezen voor ons mede omdat wij hier allemaal dezelfde achtergrond hebben. Door die achtergrond kunnen wij goed door­vragen en boven tafel krijgen wat een manager belangrijk vindt en hoe de bedrijfscultuur eruitziet. Met ons team van ondersteuners hebben wij zodanig contact dat wij weten waar hun persoonlijke interesses en talenten liggen. Hierdoor kunnen wij de juiste match maken.”

Maatwerk

Bij Segbroek Uitvaartverzorging kan echt alles op uitvaartgebied. Van de elektrische Tesla rouwauto tot een koets met paarden. Er zijn vele soorten kisten maar ook rieten manden verkrijgbaar en natuurlijk rouwbrieven, van ingetogen tot kleurrijk met foto’s. Het afscheid zelf kan zowel thuis op bed als in een uitvaart­centrum verzorgd worden.

Leg wensen vast

Met behulp van onze unieke Uitvaartwensen-bewaarkaart maakt u eenvoudig al uw keuzes kenbaar. Hierdoor is ook voor de achterblijvers straks duidelijk wat u voor ogen heeft. De kaart is telefonisch of via onze website aan te vragen. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Meer informatie over Segbroek Uitvaartverzorging kijk dan op www.segbroekuitvaart.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 125 van LEVEN! Magazine #40