Zakenvrouw Lisa Aalders-Lie van Lisalie Organisatie zit nooit stil en heeft altijd nieuwe plannen die zij wil realiseren. Sinds dit jaar is zij weer terug bij haar roots: het organiseren van evenementen. Als programmadirecteur van de Millionaire Mind Intensive verzorgt zij in 2019 het evenement voor veertien landen in Europa.

Per toeval kwam zij in aanraking met het concept van Millionaire Mind Intensive. Haar man werkte samen met het grootste evenementenbureau wereldwijd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zij werd gevraagd om het concept in Europa uit te rollen. Vorig jaar organiseerde zij in twintig Europese landen het evenement. Oog voor detail is haar grootste kracht. Lisa: “Het evenement is groots opgezet en er komen meer dan 400 deelnemers per evenement. Het is super moedig van de deelnemers dat zij zich blootstellen aan verandering. Ze zijn gedreven om het beste uit zichzelf te halen.”

Blokkades weghalen

om het onmogelijke te doen. Zij heeft altijd gestreefd naar een beter leven voor zichzelf en de mensen in haar omgeving. Lisa is van mening dat de rol van een vrouw in deze samen­leving cruciaal is. Met haar werkzaamheden hoopt zij andere vrouwen te inspireren. “Ik vind het zonde dat mensen geblokkeerd worden door beperkende gedachten. Ik vind het een uitdaging om dit proces te begeleiden.” Tijdens de driedaagse seminarreeks – gebaseerd op het boek ‘Secrets of the Millionaire Mind’ van T. Harv Eker – leren deelnemers hun manier van denken over geld, in een ander licht te plaatsen. Volgens Lisa gaat het vooral om persoonlijke ontwikkeling en het weghalen van de blokkades ten aanzien van geld. Deelnemers hebben na afloop van het evenement tools in handen om financieel succesvol te zijn. “Alles begint met jouw mindset en de wil om zaken niet te accepteren als het niet goed voelt. Ik weet uit ervaring dat het een succesvolle aanpak is.”

Financieel onafhankelijk

In het verleden had Lisa altijd een ondersteunende rol, tegen­woordig zit ze in de hoofdrol wat op haar lijf is geschreven. Door de theorie in de praktijk te brengen heeft Lisa samen met haar echtgenoot, in een korte tijd financiële onafhankelijkheid bereikt zonder een compromis te sluiten in kernwaarden. Een belangrijk uitgangspunt van MMI is dat je eerst zelf financieel onafhankelijk moet zijn, voordat je anderen kunt helpen. Deze visie sluit goed aan bij de maatschappelijke betrokkenheid van Lisa. “Ik wil graag anderen helpen. Rob en ik investeren dan ook in andere ondernemers. Zowel particulieren als ondernemers help ik op het gebied van vergunningszaken en het uitleggen van regel- en wetgeving in Nederland. Het is leuk om te zien hoe particulieren en
ondernemers dankzij mijn bijdrage, hun bedrijfsplannen realiseren en zich verder ontwikkelen.” Hoewel Lisa het druk heeft met MMI evenementen en procesbegeleiding, heeft zij nog meer plannen die ze gaat realiseren. “Tijdens het organiseren van de seminarreeks ontmoet ik zoveel nieuwe mensen en krijg ik veel ideeën. Zo wil ik bepaalde cognacsoorten vanuit het buitenland introduceren in Nederland en heb ik tevens een geweldig concept voor een restaurant. Wordt vervolgd dus!”

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 126 & 127 van LEVEN! Magazine #40