Robert van der Zwan Makelaardij is gevestigd in het Statenkwartier in Den Haag. Dit kantoor heeft een aantrekkelijk aanbod van woonhuizen, appartementen en kleinschalige nieuwbouwprojecten. Oprichter en eigenaar Robert van der Zwan is gedreven in zijn vak als makelaar voor de aankoop, verkoop, (ver)huur, taxaties en beheer van onroerend goed.

Bij dit makelaarskantoor dat is gevestigd aan de Statenlaan 143 (hoek Doornstraat) krijgen cliënten een deskundig en betrouwbaar advies. Robert van der Zwan: “Ik ben opgegroeid in het Statenkwartier en ik ken dit gebied erg goed. Na ruim twintig jaar bij verschillende kantoren te hebben gewerkt ben ik vijftien jaar geleden voor mezelf begonnen. Naast Hagenaars en mensen van buitenaf is het Statenkwartier zeer populair bij Expats die graag in deze wijk wonen. Vooral vanwege de bijzondere bouwstijl van de panden, maar ook door alle voorzieningen zoals het strand, de zee, de winkels en de internationale organisaties op steenworp afstand. Toch reikt mijn werkgebied veel verder dan dat. Ik heb ook woningaanbod in Voorburg, Rijswijk en Zoetermeer.”

Dubbelrol als makelaar

“Het is mijn passie om woonwensen te vervullen. De diversiteit die dit vak met zich meebrengt, zorgt voor de dynamiek. Het aanbod van woningen neemt op dit moment gelukkig weer toe, maar er is nog steeds meer vraag dan aanbod. Daarom is het juist interessant om een aankoopmakelaar in te schakelen en dat doen wij dan ook graag voor onze klanten. Vaak heb je als makelaar een dubbelrol. Wij begeleiden cliënten bij de verkoop van hun huidige woning en worden regelmatig ook ingeschakeld bij de aankoop van de nieuwe woning. Wij proberen als aankoopmakelaar de wensen zo helder mogelijk in kaart te brengen zodat wij snel en optimaal zaken kunnen doen. De betrouwbaarheid en de succesverhalen zie ik met trots terug in de ‘reviews’ (met een gemiddelde van 9,1!) op Funda. Een huis kopen of verkopen is vaak een emotie en alles hangt samen met vertrouwen. Mijn klanten kunnen bij bezichtigingen en ook tijdens de afwikkeling rekenen op mijn expertise. Voor mij is het een sport om het uiterste uit onderhandelingen te halen en dat is ook de ervaring van mijn klanten.”

Meer informatie over Robert van der Zwan Makelaardij B.V. kijk dan op www.robertvanderzwan.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 129 van LEVEN! Magazine #40