Bij Specsavers Frederik Hendriklaan én Venestraat Den Haag kun je terecht voor zowel een gratis oogmeting door gediplomeerde opticiens, als voor een uitgebreid ooggezondheidsonderzoek beoordeeld door vakkundige optometristen.

Zicht is een van onze belangrijkste zintuigen. Het helpt je om te navigeren en om de wereld te ervaren, dus is het belangrijk om je zicht te behouden en te beschermen. Het regelmatig ondergaan van een oogcontrole is een essentieel onderdeel van de zorg voor je ogen. Bij Specsavers bieden zij hiervoor twee opties: een uitgebreid ooggezondheidsonderzoek voor 29 euro of een gratis oogmeting.

Goed gehoor én gevoel
Wist je dat Specsavers Frederik Hendriklaan én Venestraat één van de grootste aanbieders van hoorzorg is? Dankzij vele tevreden klanten worden zij het meest aan anderen geadviseerd. Naast professioneel, gekwalificeerd personeel is persoonlijke service bij beiden teams prioriteit. Specsavers is een familiebedrijf, dat voel je direct bij binnenkomst in de winkels. Je loopt de deur uit met de juiste hooroplossing én een goed gevoel.

Professionele betaalbare hoorzorg
Specsavers heeft een unieke aanbieding waardoor professionele zorg voor iedereen bereikbaar wordt. Want je gehoor is belangrijk en verdient de beste, betaalbare hoorzorg. Daarom, ongeacht waar en hoe je verzekerd bent, vergoeden zij nu jouw resterende eigen bijdrage voor twee hoortoestellen. Tot en met 31 december 2022 kun je profiteren van deze aanbieding.

Specsavers Frederik HendrikLaan
Frederik Hendriklaan 159, Den Haag
T 070 358 44 58

Specsavers Den Haag Centrum
Venestraat 45, Den Haag
T 070 356 23 12

www.specsavers.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 97 van LEVEN! Magazine #52