Een persoonlijke aanpak, enthousiasme, betrouwbaar, actief, serieus én ervaren: het zijn enkele ingrediënten van het succes van Residence Makelaars. Het kantoor waar het team van Residence werkzaam is, huist in een statig hoekpand aan de Banstraat en is met stijl ingericht. De teamleden kunnen vanuit deze chique locatie gemakkelijk in heel Den Haag en omgeving hun werk doen. En dat doen ze met passie en betrokkenheid.

“Wij willen iedereen ontzorgen op alle gebieden, van aan- tot verhuur, taxatie en beleggingen maar zeker qua aan- en verkoop van alle soorten huizen”, aldus Dimitri Papaioanou (39), de innemende directeur van dit unieke makelaarskantoor.

Internationaal en ervaren
Zijn naam doet zijn internationale afkomst al vermoeden: “Mijn vader is van Grieks/Italiaanse afkomst en mijn moeder een Haagse. Tot mijn zevende heb ik in het prachtige Italië mogen wonen, daarna nog een paar jaar in Frankrijk. Maar hier, in hartje Den Haag, heb ik rust gevonden en dit bedrijf eigenhandig opgebouwd”. Met meer dan twintig jaar ervaring in zijn vakgebied heeft hij van Residence Makelaars een belangrijke speler op de huizenmarkt gemaakt. Zijn geheim? “Iedereen is welkom. Of je nu een wat kleiner appartement in de wijken rondom het centrum zoekt of een villa in Wassenaar, wij maken geen onderscheid. Wij proberen met al onze kennis en kunde eenieder te ontzorgen”.

Ontzorgen
Dat is wat Residence Makelaars als geen ander doet: ontzorgen. Zo heeft het hardwerkende team een expatmakelaar aan boord die veel verschillende talen spreekt. “Naast het Nederlands en Engels staan wij mensen, indien gevraagd, in nog vijf talen te woord”, zegt Dimitri trots. Daarnaast zijn ze zeer serieus bezig met hun vak: “Niet alleen de presentatie van een huis is belangrijk, zoals foto’s en goede teksten, maar zeker ook snelheid in handelen. Wij kunnen dankzij ons enorme netwerk snel schakelen. Daarbij zijn wij eerlijk en betrouwbaar maar proberen we natuurlijk wel de beste prijs voor onze klanten te bedingen. Professionaliteit en kwaliteit staan daarbij voorop”.

Nét dat extra stapje
Het team onderscheidt zich door de enorme vakkennis. Ook bij de ver- of aanhuur van huizen is dat te merken. “Soms wordt vergeten dat bijvoorbeeld het vinden van een goede huurder ook belangrijk is. Het gaat niet alleen om de beste prijs”. Tevens is het mogelijk een (huur)huis allereerst goed op de markt te brengen.

Levensbehoefte
Dimitri is een mensenmens en dat straalt overal doorheen: “Ik hou van mensen en zorg er altijd voor dat ze zich welkom voelen wanneer ik ze bijvoorbeeld rondleid. Een huis is een eerste levensbehoefte en ik wil niet dat mensen tegen de ver- of aankoop van een huis opzien. Wij zorgen ervoor dat het van een leien dakje gaat! Dát is waarom wij uniek zijn: persoonlijke service!”

Residence Makelaars
Banstraat 1, Den Haag
T 070 240 02 13
www.residencemakelaars.com

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 45 van LEVEN! Magazine #51

Tekst: Iris Oostlander / Fotografie: Pascale van Reijn