Nu het zonnetje economisch is gaan schijnen, groeit de vraag naar vastgoed om te investeren enorm. Makelaarskantoor De Heeren van Steen Vastgoed BV is onder meer gespecialiseerd in het kopen en verkopen van vastgoedobjecten  in de regio Den Haag.

Het team van De Heeren van Steen Vastgoed BV bestaat uit Wouter de Vilder en Farah Marchand. Met meer dan 26 jaar ervaring in onder meer aankoop en verkoop van zakelijk vastgoed zijn ze niet meer weg te denken uit het Haagse. De Vilder: “We hebben een zeer uitgebreid netwerk en zijn vaak als eerste op de hoogte van mooie investeringskansen. Samen met de door ons zorgvuldig geselecteerde partijen in de vastgoedbranche acteren wij slagvaardig en gericht op succes. Dat komt onze opdrachtgevers ten goede. Onze solide reputatie en gestroomlijnde manier van werken, wordt door onze opdrachtgevers als zeer plezierig ervaren.”

Meer zekerheid

De Vilder is opgetogen over de huidige ontwikkelingen. “Zeker de Haagse binnenstad heeft een positieve metamorfose ondergaan, waarbij er voor investeerders meer zekerheid is om te investeren in strategische locaties en bijzondere vastgoed-initiatieven in deze fraaie stad”. Dat geldt niet alleen voor  professionele maar ook voor semiprofessionele investeerders. Zeker kleinere beleggers en particulieren zien in dat vastgoedbezit een grote vorm van zekerheid geeft voor het in stand houden van vermogens. Voor Den Haag zijn partijen die verantwoord investeren in alledaagse en in niet alledaagse vastgoedprojecten van groot belang. Want laten we eerlijk zijn: wie wil er nou niet investeren, wonen, werken en leven in onze mooie regio?”

Persoonlijke service

Marchand en De Vilder zijn feilloos op elkaar ingespeeld. Door de met ervaring doorspekte bedrijfsvoering en focus op het behalen van succes zijn zij samen zeer productief. Lees alles over het tweetal door hier te klikken en gratis verder te lezen op pagina 43 van LEVEN! magazine.

De Heeren van Steen Vastgoed B.V.
Frederikstraat 991, Den Haag
T 070 262 91 44
www.heerenvansteen.nl

Tekst Lizzy De Wilde
Fotografie Femque Schook