Burn Out Poli helpt mensen die vastlopen om binnen twaalf weken vol energie de draad weer op te pakken. Geen vage en langdurige trajecten dus, maar snel en duurzaam resultaat. De aanpak werkt want het dochterbedrijf van Unlimited People viert dit jaar haar 10-jarig bestaan.

De entrée van het kantoor in Voorburg is huiselijk en statig tegelijk met grote gezinsfoto’s langs een kronkelende witte lange trap. Hier werken initiatiefnemers Barbara Kok en Victor Overmars met een team van twaalf professionals aan hun missie om mensen en bedrijven vitaal te krijgen en te houden. Barbara Kok: “Wij begeleiden mensen naar hun onbegrensde authentieke kracht. Alle soorten mensen komen hier binnen, met als gemene deler dat ze stressgerelateerde klachten hebben en niet meer kunnen functioneren zoals ze wensen. Op dit moment zitten er ruim 1 miljoen mensen thuis, omdat ze niet in staat zijn om te werken. Volgens het CBS kost terugkeer in het arbeidsproces gemiddeld acht maanden en bijna twee miljard euro per jaar. Het is de hoogste tijd dat mensen meer bewust worden hoe ze verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun gezondheid en daar helpen wij hen bij.”

Ondersteuning

Voor Rabobank Regio Den Haag is Burn Out Poli een mooi voorbeeld van ondernemers die risico’s durven te nemen en hun businessplan uitbreiden. Directeur Bedrijven Marieke Bonekamp: “Rabobank begeleidt en ondersteunt graag enthousiaste ondernemers die groeikansen zien en benutten. Wij maken die klantreis van dichtbij mee en stimuleren de groei. Dat doen we onder meer door met de ondernemer te kijken wat er nodig is om verder te groeien. Soms is er een financiering nodig, sparren we over nieuwe verdienmodellen of stellen we ons omvangrijke netwerk beschikbaar. Dat levert vaak verrassende samenwerkingen op. Ook organiseren wij inspirerende en praktische bijeenkomsten, waarvoor wij ondernemers van harte uitnodigen. Je vindt ze op onze website onder het kopje activiteiten.”

Compleet

Burn Out Poli doet het goed met kersverse vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Hoe is het hen gelukt om startend in de crisistijd in 2008 overeind te blijven en zelfs flink te groeien? Lees het door hier te klikken en verder te lezen op pagina 122 en 123 van LEVEN! Magazine.

Meer informatie:

www.rabobank.nl/denhaag

Burn Out Poli
Herenstraat 55a, Voorburg
T 070 737 03 92
www.burnoutpoli.com

Tekst Lizzy De Wilde
Fotografie Bas Adriaans