De Tuinderij is een unieke recreatieve feestlocatie en ligt op de grens van het Westland en Midden-Delfland. Dé ideale plek voor een bedrijfs- of familie-uitje.

De Tuinderij bevindt zich in een oase van rust, op een fantastische plek midden in de Westlandse polder aan het water. Er zijn tal van redenen waarom diverse gezelschappen zoals; families, vriendengroepen, collega’s bij De Tuinderij een leuke dag zullen beleven.

De Tuinderij

Innovatie is de kracht van de glastuinbouw, maar ook van De Tuinderij, die naast de bekende Solexen nog veel meer aanbiedt. Nieuw zijn elektrisch aangedreven Big Daddy steppen en de Wc-Pot-Race. Het is lachen, gieren en brullen tijdens de activiteiten met aansluitend een hapje eten. Er is een ruim aanbod van barbecues en buffetten. “Je kunt hier genieten in een nostalgische sfeer,” zegt Rick van Mil van De Tuinderij.

Het Westland

Het Westland – de grootse vitaminetuin van Europa – wordt door middel van hilarische activiteiten zoals Solex Tours, VW Kever Tours én rondvaarten door diverse gezelschappen bezocht. Denk aan bedrijfsuitjes van multinationals, MKB, zorginstellingen, gemeenten en ministeries. Maar ook voor een leuke dag met vrienden of familie. De Tuinderij biedt hilarische binnen- én buitenactiviteiten voor jong en oud.

Verder lezen? Klik dan hier en lees snel gratis verder op pagina 78 en 79 van LEVEN! Magazine.

De Tuinderij
Van Wijklaan 2, De Lier
T 015 380 15 80, www.detuinderij.nl