Food Court Hofhouse is klaar voor een lange zinderende zomer met een fonkelnieuw terras en een frisse menukaart. Het imponerende statige gebouw ligt direct naast het Centraal Station en biedt zeven dagen per week de heerlijkste gerechten en drankjes in een gemoedelijke, wereldse sfeer.

Hofhouse is bijna een jaar geopend en weet menige gast te verrassen. Gelegen in hartje Den Haag tussen de ministeries en internationale organisaties, waar het gigantische gebouw perfect tussen past, verwacht je niet meteen de gezellige bedrijvigheid die er dagelijks heerst. In acht food corners worden nationale en internationale gerechten bereid in open keukens. Op een ambachtelijke wijze en met verse, gezonde ingrediënten. De liefde en aandacht waarmee de ondernemers werken om iets moois en smaakvols aan te bieden, straalt er vanaf. Maar ook van de menukaart loopt het water je in de mond.

Tongstrelend

 

Bedrijfsleidster Sylvia van de Pol bladert door de nieuwe menukaart die bestaat uit losse vellen vol eetlust opwekkende foto’s van tosti’s, salades, poké bowls, quesadilla’s, curries, pizza’s en hamburgers op een klembord. “Er is hier zoveel keus, daarom hebben we het wat overzichtelijker gemaakt. Elke corner heeft zijn eigen aanbod, weergegeven op inspirerende foto’s. Het aanbod is dus in één oogopslag duidelijk. Al kijkend ervaar je bovendien meestal meteen waar je trek in hebt. Maar het is niet alleen handig, het geeft ook de kwaliteit van de gerechten weer. Het eten is écht goed. Neem bijvoorbeeld de hamburgers van Burgerz, je ziet gewoon dat het geen fast food producten zijn. De kaart is trouwens in het Engels omdat hier enorm veel nationaliteiten komen. Het is ten slotte een internationale stad met een werelds publiek.”

Verbindend

Elke maand worden er elementen van de kaart vervangen door nieuwe. De vier seizoenen vormen het basisthema waarmee flink gespeeld wordt. Ook voor de kleine trek is Hofhouse meer dan geschikt. Klik hier en lees snel verder op pagina 84 en 85 van LEVEN! Magazine.

Hofhouse
Rijnstraat 10, Den Haag
T 06 82 46 38 95
www.hofhouse.nl

Tekst Lizzy De Wilde
Fotografie Bas Adriaans