Actief op de commerciële vastgoedmarkt? De relatiemanagers van ABN AMRO Real Estate helpen je graag. En dat gaat veel verder dan het verstrekken van een lening.

“We zijn geen pinapparaat. We willen een duurzame relatie opbouwen met onze klanten en streven ernaar een strategische partner te zijn”, vertelt Andrea Hulshof, senior relatiemanager. Het team waar Andrea deel van uitmaakt is actief in regio Zuid-West, een werkgebied dat bestaat uit Den Haag, Rotterdam, Zeeland en de Drechtsteden. Het team wordt aangestuurd door directeur Wilco van Etten. “Drie relatiemanagers uit het team, Jeroen Jong, Hans van Leeuwen en ikzelf, hebben een duidelijke focus op Den Haag,” vertelt Andrea.

“We hebben veel financieringsproposities onderhanden en dat is ook niet zo gek, want deze regio biedt goede kansen voor investeerders en beleggers. De gemeente Den Haag heeft een duidelijke visie op projectontwikkeling en kan doorgaans snel met een investeerder of belegger in overleg over een specifieke positie. Zo kan getoetst worden of plannen slagingskans hebben.

De gemeente heeft ook verschillende plekken aangewezen waar ze een voorkeur hebben voor een bepaalde functie, zoals bijvoorbeeld een hotel- of woonbestemming. De Binckhorst is een mooi voorbeeld. Dat is een geweldig gebied, met diverse functies: wonen, werken, horeca, recreatie, binnenhaventjes en een aangepaste hoogbouwvisie. Dat laatste is voor beleggers interessant, want nu er hoger gebouwd mag worden, is het mogelijk om rendabele projecten te realiseren.”

Verder lezen? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 114 en 115 van LEVEN! Magazine.

Real.Estate.Zuid-West@nl.abnamro.com
www.abnamro.nl

Tekst Marita Smit
Fotografie Bas Adriaans