Als je eenmaal bij Chaussette Lingerie en Badmode hebt kennis gemaakt met de prachtige collectie en de oprechte persoonlijke service wil je nooit meer anders.

Veronique Schoorl is al zeventien jaar eigenaar van de charmante winkel in Wassenaar. Vanaf haar negentiende ‘zit ze in de lingerie’ en gaat ze vol enthousiasme voor perfectie. “Het moet perfect zijn, anders verkopen we het niet. Als je een mooie bh draagt, met een goede pasvorm en goede ondersteuning, eentje van kwaliteit, dan krijg je een mooi silhouet, komt je fi guur beter uit en is je uitstraling zo veel krachtiger. Je voelt je gewoon lekkerder met een goede set aan. En een goede set is er voor iedereen, in alle denkbare maten, van functioneel tot sexy, met of zonder kant en in alle kleuren.”

Resultaat gegarandeerd

Klanten komen overal vandaan, zelfs uit het buitenland en hoeven hun maat niet eens te noemen. Veronique ziet het in een oogopslag en is bovendien een kei in het onthouden ervan. “Soms kan ik niet op een naam komen, maar weet ik wel meteen de maat. Dat zit er gewoon in. We voelen ons verbonden met onze klanten en dat is kennelijk wederzijds want we worden regelmatig bedankt voor onze gezellige en professionele service.”

Op je gemak

Niet alleen de collectie lingerie, badmode, shapewear, panty’s en sportbh’s is opmerkelijk maar ook de prettige gastvrije sfeer. Verder lezen? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 94 en 95 in de herfsteditie van LEVEN! Magazine.

Chaussette Lingerie & Badmode
Johan de Wittstraat 6b, Wassenaar
T 070 517 63 83
www.chaussette.nl
Openingstijden: maandag 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur

Tekst Lizzy De Wilde