Een heerlijke cappuccino, espresso, een speciaalbiertje of in deze winterse maanden een warme choco, dat is waar 7B Coffee on Wheels je een geluksmoment mee bezorgt. Met hun klassieke mobiele koffie- en bierpiaggios’s zorgen zij voor een warme en uitnodigende plek tijdens zakelijke of particuliere evenementen.

Zo heeft 7B Coffee on Wheels de afgelopen jaren in Den Haag met hun Piaggio’s al op veel mooie plekken gestaan. Op Het Binnen­hof bij de opening van het parlementaire jaar, bij de Tweede Kamer en ook bij de Gemeente Den Haag; bij diverse officiële gelegenheden hebben ze voor een ultieme koffie­beleving gezorgd. Ook de Haagse bedrijven weten hen inmiddels goed te vinden. Zo hebben zij een paar weken geleden nog met de bierpiaggio Haagse biertjes getapt op een bedrijfsfeest en zijn ze de komende tijd ook weer actief tijdens de Kerst drive thru’s met koffie, thee en hot chocolate!

Iedere slok een beleving
Gastvrij, persoonlijk en met veel plezier zorgen de Barista’s en Bierista’s van 7B Coffee on Wheels voor de ultieme beleving waardoor gasten genieten met een glimlach. Op welk
evenement in Den Haag zij ook aanwezig zijn, kwaliteit, beleving en gastheerschap is waar
zij écht voor staan. Kwaliteit van de koffie, de (speciaal)bieren, de Piaggio’s, maar ook van de professionele medewerkers. Alleen op deze manier kunnen zij gasten en bezoekers een geluks­momentje bezorgen en is de missie van 7B Coffee on Wheels geslaagd!

Biologisch en duurzaam genieten
Met z’n allen zorgen voor een betere wereld, dat is één van de uitgangspunten van 7B Coffee on Wheels. Een aantal jaren geleden hebben zij daarom als bedrijf besloten om uitsluitend te werken met biolo­gische koffie, thee, melk, suiker en biologisch afbreekbare koffiebekers. Verder werken ze zo duurzaam mogelijk. Dit is ook een van de redenen dat ze vorig jaar een nieuwe elektrische Piaggio hebben aangeschaft. Op deze manier geniet je nog nét dat beetje meer!

Wil jij ook je klanten of gasten in een uitnodigende omgeving met een glimlach laten genieten van een kop koffie of een heerlijk tapbiertje? Een omgeving waar Barista’s en Bierista’s zorgen voor verbinding tussen jouw bezoekers? 7B Coffee on Wheels denkt graag met je mee over de mogelijkheden om je gasten te verrassen.

7B Coffee on Wheels
Mark Zevenbergen
T 06 50 67 47 67
www.7-b.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 133 van LEVEN! Magazine #49