In een spectaculaire ambiance genieten van bubbels, sushi of een Tomahawk steak, dat kan bij The Harbour Club. Deze nieuwe rooftop hotspot in Den Haag is een beleving voor iedereen die een echte avond uit wil ervaren.

Op BINK 36 volg je de borden van The Harbour Club waar je binnen een grote lift instapt op weg naar de bovenste etage. De muziek die steeds dichterbij komt maakt het bijna mysterieus en daar begint de ontdekkingsreis. Zodra de liftdeuren opengaan word je als gast hartelijk ontvangen door de bekende Gio, Stacy en Tamara. In een oase van internationale allure kom je hier altijd ogen te kort. In de open keuken worden smaakvolle gerechten bereid en de gigantische wijnkasten staan vol met champagne en prachtige wijnen. In het midden van The Harbour Club is de royale bar waar waanzinnige cocktails worden gemaakt en glazen met bubbels worden gevuld. De ronde banken met de stoere tafels zorgen voor een intieme sfeer. De metersgrote haaien van goud zwemmen als het ware vanaf het hoge zwarte plafond in deze ruimte. Met een groot kunstwerk op de achtermuur staat de DJ lekkere muziek te draaien en de akoestiek is hier steengoed. De sfeervolle serre en het royale terras hebben een adembenemend uitzicht. The Harbour Club is een beleving voor iedereen die een echte avond uit wil ervaren. Manager Pieter Smit: “Hoewel we op het moment van dit interview alleen open mogen voor Take Away en Delivery is het bijzonder om te zien dat mensen echt genieten van de smaak- beleving die wij bieden. Uiteraard hebben we grote plannen gemaakt voor straks zoals The Dinner Concerts met spectaculaire optredens van grote sterren.”

Manager Pieter Smit, assistent manager David van Panhuys en Chef Daniel Ettinger

The Harbour Club sfeer thuis proeven

Tot die tijd dat The Harbour Club weer een avondvullend programma mag bieden, is het nu mogelijk om de sfeer thuis te proeven. De menukaart online is uitdagend, omdat het allemaal lekker is. De overheerlijke sushi en sashimi worden afgewisseld met smaakvolle beef tataki of een halve kreeft. Chef Daniel Ettinger maakt samen met de keukenbrigade van elk gerecht een sensationele smaaksensatie. In hippe boxen worden de bestellingen klaargemaakt voor Take Away en Delivery. David van Panhuys, assistent manager: “Wij bezorgen graag zelf aan huis, om ook in deze tijd het contact met onze gasten te houden. De Bento Boxen met verschillende gerechten zijn erg populair en alles wordt hier à la minute bereid, je kunt thuis meteen aan tafel.” Er zijn gasten die meerdere keren per week bestellingen plaatsen of de Chef Daniel thuis laten komen voor een exclusief diner. Het is ook mogelijk om bestellingen te komen halen en even de bruisende sfeer te proeven van The Harbour Club. Laten we alvast het LEVEN! vieren om dit straks weer helemaal in volle glorie te kunnen ervaren.

De Chef Daniel kan ook thuis komen voor een exclusief diner.

The Harbour Club Den Haag

Binckhorstlaan 36, Den Haag

T 070 891 32 24

Meer weten? Kijk op www.theharbourclub.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 110 & 111 van LEVEN! Magazine #46

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn