Verbluffende magie, familiecircus en intieme optredens van grootse artiesten. In clubsetting én slechts tijdelijk te bezoeken op Scheveningen.

Dompel je bij Club Lourdes vier weken lang onder in prikkelende comedy, circus en muziek. Met René van Kooten, Brigitte Heitzer, Amsterdam Magic Show, Theaterkoor Dario Fo en meer. Deze bonte verzameling van performers brengen je een sprankelende ode aan het authentieke variété!

Fotografie: anthony-delanoix

The Coffee & Music Club

Brigitte Heitzer, René van Kooten & guests
Zondag 20 oktober, 27 oktober,
3 november en 10 november 2019, 10.15 uur
Tickets: 19 euro p.p.
24 euro p.p. inclusief ontbijtje

Koffie en muziek zijn de ideale combinatie voor de zondagmorgen. Kom dit najaar vier keer op visite bij twee musicalsterren. Iedere editie brengen Brigitte Heitzer en René van Kooten nieuwe gasten mee, inclusief lokaal Schevenings muziektalent. Iedere editie is dus anders met een ander thema en andere setlist. Zo brengen ze een sprankelende ode aan de badplaats Scheveningen als het broadway van Nederland en het authentieke variététheater.

Fotografie: MischaMuijlaert

Magic at the Sea

Amsterdam Magic Show
Dinsdag 22 oktober, vanaf 19.00 uur
Tickets: 25 euro p.p.
Leeftijdsindicatie: 8+

MAGIE: voor sommigen is het maar een woord… voor de magiërs van the Amsterdam Magic Show is het een manier van leven. Neem je (klein)kinderen, vrienden of geliefde mee op een magische rit en vergeet de wereld erbuiten voor een te gekke avond. Gedachten lezen, interactie, humor en magie door de prijswinnende goochelaars van de AMS. De show begint met close-up magic; daarna volgt een ver­bazingwekkende show op het grote podium.

Lees meer over Zuiderstrandtheater – Club Lourdes op www.zuiderstrandtheater.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 33 van LEVEN! Magazine #42