Stralend licht en sfeervol interieur creëren voor appartementen, huizen, kantoren, hotels, restaurants, winkels en zelfs voor in de tuin, dat is de passie van Roger van Bukel. De exclusieve collectie van lampen, meubels en woonaccessoires geeft een mooie impressie in de vernieuwde winkel van Edisons.

Voor vaste klanten valt direct op dat er in deze winkel op de Wagenstraat in Den Haag veel is veranderd. Edisons heeft echt een metamorfose ondergaan. Op de dag van het interview worden kussens van Claudi geleverd. En de allernieuwste leveringen komen binnen van Richmond Interiors waar ze ‘official dealer’ van zijn geworden. De winkel is sfeervol ingericht met verschillende sfeerimpressie van interieurs. Royale banken, fauteuils en tafels zijn voorzien van geraffineerde verlichting. Er komen steeds weer nieuwe woonaccessoires binnen, je wordt er helemaal hebberig van. Op hetzelfde moment gaat er een levering van een kroonluchter de deur uit. Met alle egards wordt de designerlamp in de bestelbus geladen door een van de trouwe monteurs die al 35 jaar huizen verlicht. Lampen in alle soorten en maten, van klassiek tot zeer modern en van vele merken, worden met liefde door een vast team naar wens op locatie opgehangen.

De luxe meubels, woonaccessoires en verlichting

Lichtspecialist en eigenaar van Edisons, Roger van Bukel is helemaal in zijn element om mooi licht en sfeervol wonen en werken nog meer met elkaar te verbinden. Roger van Bukel: “Dit jaar vieren we ons vijftig jarig bestaan en dat doen we in stijl. De winkel is helemaal omgetoverd en dat is niet alleen zichtbaar, maar dat voel je ook. Het uiteenlopende assortiment van luxe meubels, woonaccessoires en verlichting is geïnspireerd op indrukwekkende bestemmingen en de invloed van internationale designers en architecten is duidelijk te zien. Van ingetogen en klassiek tot uitbundig en hypermodern. Magistrale kroonluchters worden afgewisseld met bijzondere lampenkappen uit het eigen atelier in verschillende stijlen en stoffen. De handgemaakte lampen­kappen kunnen in luxe uitvoeringen met prachtige prints. Hierdoor maak je met stralend licht een sfeervol interieur in de huis of op kantoor helemaal compleet.”

Gouden randje

Vooral omdat de klanten zo verschillend zijn krijgen ze vaak uitzonderlijke verzoeken vanuit het binnen- en buitenland. Ook op het gebied van interieur voor kantoren, hotels, restaurants, winkels en natuurlijk gewoon voor thuis. “Wij hebben de afgelopen jaren zoveel waardevolle contacten in de internationale meubelbranche opgebouwd. Wij zijn dan ook gedreven om op aanvraag naast een nieuw lichtplan ook een heel interieur op maat te verzorgen. Dit is natuurlijk een mooie aanvulling om thuis of op kantoor een specifieke sfeer te creëren. Wij staan vooral bekend door onze klantgerichte service en dat bijna alles op maat gemaakt kan worden. Naast bestaande ontwerpen aan te passen op kleur en op maat zijn er ook weleens exceptionele verzoeken van bijvoorbeeld een Koningshuis. Er wordt dan een heel eigen ontwerp gemaakt, waarbij alle wensen en eisen mooi worden belicht en dat voelt echt als een opdracht met een gouden randje.”

Lees meer over Edisons op edisons.eu

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 72 & 73 van LEVEN! Magazine #42