De nieuwe showroom van Belisol in Wateringen is beslist een bezoek waard. Je kunt er met eigen ogen zien dat kunststof kozijnen en deuren tegenwoordig een natuurlijke uitstraling hebben, perfect passend bij elke bouwstijl.

Belisol is een familiebedrijf, opgericht in 1977 door twee ondernemende Belgen. De naam is een samentrekking van de eerste drie letters van België en de eerste vier letters van isolatie. Ondertussen heeft Belisol meer dan duizend medewerkers en zijn er ruim vier miljoen kozijnen geplaatst. “Na veertig jaar mag je gerust zeggen dat je in staat bent om goede producten te leveren,” vertelt directeur George Wallach. “Dat is geen verwachting maar een feit. En daar zijn we trots op.”

Eigentijds

Wallach raadt mensen aan om de nieuwe showroom te bezoeken. “We zijn net een paar maanden geopend en hebben binnenkort 400 vierkante meter tot onze beschikking. Hier krijg je een uitgebreide indruk van wat er allemaal te koop is. Bovendien kun je de materialen voelen en onze professionaliteit ervaren. Wij nemen de tijd om onze klanten goed te adviseren. Mensen hebben vaak vastgeroeste ideeën over wat ze willen hebben. Terecht, we houden nu eenmaal graag vast aan wat we gewend zijn, maar het kan ook anders. Ramen en tuindeuren hoeven echt niet alleen maar naar buiten te draaien. Je hebt ook draai- en kiepramen en schuifdeuren die minder ruimte innemen, gebruiksvriendelijker, veiliger en mooier zijn. Daarover gaan wij graag in gesprek. Maak een omslag en profiteer van hedendaagse ontwerpen met nieuwe technieken.”

Verder lezen?

Dit artikel en nog vele andere zijn gratis verder te lezen in de zomereditie 2018 van LEVEN! Magazine. Klik hier om verder te lezen.

Belisol
Stoelmatter 32, Wateringen
T 0174 52 70 80
www.belisol.nl

Tekst Lizzy De Wilde
Fotografie Bas Adriaans