Op zoek naar meer verbinding in je relatie of wil je de vonk weer laten oplaaien? Liefdes- en relatiecoach Maddy Schoonjans van Senthis Coaching & Academy uit Schipluiden begeleidt iedereen met een liefdesvraagstuk. “Zo organiseer ik regelmatig een liefdesbootcamp op Curaçao waar in zeven dagen tijd de relatie onder de loep wordt genomen”, vertelt Maddy Schoonjans.

Schoonjans heeft jarenlange ervaring als liefdes- en relatiecoach en coacht zowel koppels als één-op-één aan de hand van haar eigen zelfontwikkelde Senthismethode. Deze methode geeft inzicht in relaties, maar ook praktische handvatten over hoe je zelf kunt werken aan een betere relatie. Cliënten kunnen de hulp inschakelen van de liefdescoach om de relatiesleur te doorbreken of om een dip te boven te komen. “Samen zoeken we naar de sleutel om jouw hart te openen”, vertelt Schoonjans, die veel bruikbare tips geeft om de romantiek en passie terug te brengen in de relatie en een diepere verbinding aan te gaan met een geliefde. “Tijdens de sessies leer je hoe je jouw liefdesleven kunt verrijken door bewust te werken aan de energetische verbindingen tussen jou en je geliefden.”

Zelfliefde is de basis
Het woord Senthis bestaat uit zeven letters en daarbij horen ook zeven stappen die leiden naar zelfliefde: de basis voor iedere relatie. De Westlandse coach gaat een stapje verder dan traditionele liefdescoaching door haar holistische benadering. Hierbij bundelt zij regelmatig de krachten met experts van State of Mind. “Door de verbinding tussen emotionele gezondheid en liefdesrelaties te begrijpen, kun je obstakels overwinnen en een dieper niveau van liefde bereiken”, vertelt Schoonjans, die leert hoe de vonk kan worden behouden of worden versterkt. Ook na een jarenlange relatie. Daarbij is zelfliefde en goed voor jezelf zorgen een belangrijke voorwaarde. “Door van jezelf te houden en je eigenwaarde te erkennen, ben je beter in staat om liefde te geven en te ontvangen”, legt zij uit.

“Relatiebootcamp

op tropisch eiland”

Liefdesreis
Haar werk als liefdes- en relatiecoach gaat letterlijk over grenzen. Meerdere keren per jaar reist zij met een groep af richting het Antilliaanse eiland Curaçao voor een relatiebootcamp. Onder anderen de bekende seksuoloog en psycholoog Eveline Stallaart, bekend van tv-programma Married At First Sight, geeft tijdens deze liefdesreis een masterclass. “Doel van deze reis is om de dagelijkse beleving van de relatie te ervaren en op een eenvoudige, speels en luchtige manier contact te leggen met de bevolking, je medereizigers, je partner en met jezelf”, aldus Schoonjans.


Senthis Coaching & Academy
Gaagweg 32, Schipluiden
T 06 511 585 81
www.senthis.nl