Den Haag wemelt van de meest ambachtelijke winkeliers waar je de beste boodschappen of maaltijden kunt halen. Dankzij Loqal Delivery worden al deze heerlijkheden moeiteloos bij je thuisbezorgd.

Wie iets echt smaakvols, lokaal en duurzaam, in huis wil halen, is vaak veel tijd kwijt, weet Arzu Visser, oprichtster van Loqal Delivery uit ervaring. “Ik haal graag lekkere spullen in huis voor etentjes met familie en vrienden. Maar sinds ik twee kinderen heb is er geen tijd meer om naar de andere kant van de stad te rijden voor een goed stuk vlees of om lang in de rij te gaan staan bij de beste bakker. In de weekenden zijn we nu druk met de kinderen die naar een hockeywedstrijd of een kinderfeestje moeten. Hoe heerlijk zou het zijn als er een bezorgdienst zou zijn waar je al die lekkere producten van verschillende winkels heel gemakkelijk op één plek kan bestellen en het bezorgd wordt op een moment dat jou uitkomt? Dat roep ik al jaren en eindelijk heb ik zelf wat met dit idee gedaan. Door Loqal Delivery op te richten en daarmee een platform te creëren waarmee je online boodschappen kunt doen bij de beste winkels in Den Haag, ben ik mijn droom achterna gegaan.”

Laagdrempelig
Loqal Delivery is een win-win situatie voor iedereen. Arzu: “Zelf ben ik een levensgenieter, maar ook ik haalde uit gemak mijn rollade bij de supermarkt. Niks mis mee, dacht ik, totdat ik me besef hoe vele malen lekkerder de rollade bij de poelier smaakt. Zo sappig, wat heb ik me al die tijd ontzegd, denk ik nu.”
Ambachtelijke producten maken een wereld van verschil. Alleen is het niet meer van deze tijd als we hiervoor naar het andere eind van de stad moeten rijden. Met Loqal Delivery wordt het bestelde daarom met een bakfiets bij je thuisbezorgd. Bovendien steun je hiermee de lokale ondernemers. “Onze bestelservice is zo laagdrempelig mogelijk. Je kunt deze gebruiken voor je dagelijkse boodschappen of alleen bij speciale gelegenheden.
Iedereen, ook zakelijke klanten, kunnen bij ons terecht en er is geen minimum bestelbedrag.” Momenteel is de bezorging gratis en wat je vandaag bestelt, is morgen in huis. Weten of Loqal Delivery al bij jou bezorgt? Doe de postcodecheck op de website.

Loqal Delivery
Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 9:00 – 19:00 uur
T 070 221 09 30
www.loqaldelivery.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 19 van LEVEN! Magazine #52

Tekst: Laura van der Meer / Fotografie: Anne de Rijk (portret), Lieke van der Wel