Of de functie nu omschreven wordt als Office Manager, Management Assistent, Secretaresse, Personal Assistant of Executive Assistant, bij elke organisatie en op elk niveau is een Office Professional van onschatbare waarde. Voorwaarde is de juiste match tussen de manager en diens ondersteuner. Dat is precies waar Slabbers De Lange voor staat.

“Bij Slabbers De Lange willen we dat de ondersteuner van optimale toegevoegde waarde is voor de organisatie, omdat dat voor beide partijen ideaal is. Door alerte intakegesprekken zoeken we naar de perfecte match en helpen zowel ondersteuners aan een passende baan als organisaties aan ondersteuners ‘op maat’. Hoewel de economie zich in roerig vaarwater bevindt, is de arbeidsmarkt krap en blijft er onverminderd vraag naar goede ondersteuners”, vertelt Hellen Dordregter-De Lange. “Onze dienst­verlening blijft echter niet beperkt tot de arbeidsbemiddeling, want we perfectioneren onze matches met secretariaatscans, ontwikkelingstrajecten en coaching.”

Een fantastisch beroep
Hellen weet dat die optimale toegevoegde waarde van een office professional
bereikt wordt als de functie enerzijds op waarde wordt geschat door de organisatie in het algemeen en de manager in het bijzonder én als anderzijds de ondersteuner de rol ook waarmaakt. “Het doet me goed dat de functie steeds meer waardering krijgt. De functie van ondersteuner wordt steeds vaker vervuld door ‘Powerhouses’: krachtige personen die de rol van interne manager op zich nemen en het hart van een team vormen. Het beroep zit op dit moment echt ‘in de lift’, naar boven”, lacht ze. Hellen denkt dat het beroep van office manager/management assistent vooral zo fantastisch is, omdat iedere ‘office professional’ een eigen rol kan pakken en, veel meer dan bij andere beroepen, een geheel eigen invulling kan geven aan de functie – op welk niveau dan ook.

Iets om naar uit te kijken!
Zeer opgetogen is Hellen ook over het feit dat alles erop wijst dat de befaamde ‘Haagsche Secretaresseborrel’ van Slabbers De Lange in het voorjaar van 2023 weer door kan gaan. “Dit fantastische feestje dat wij zo graag organiseren voor al onze relaties kon de afgelopen twee jaar niet doorgaan, maar in 2023 hopen we eindelijk weer met elkaar het glas te kunnen heffen. Daar kijken we enorm naar uit!”


Maak nader kennis met Hellen Dordregter-De Lange

Ken je het team achter het succes van Slabbers De Lange – The Assistant Company? Graag stellen de leden zich één voor één nader aan je voor, te beginnen met:
Hellen Dordregter-De Lange (44), geboren en getogen op Scheveningen, volgde de secretaresseopleiding aan Instituut Schoevers en werkte jarenlang in het secretaressevak. Daar leerde ze Mirjam Slabbers kennen met wie ze in 2009 Slabbers De Lange oprichtte. Hellen is getrouwd met Dylan Dordregter, die bij SDL betrokken is als communicatiespecialist en ook de organisatie van de Haagsche Secretaresseborrel grotendeels voor zijn rekening neemt. Dochter Robin (14) zit in de 3e klas van het atheneum en hockeyt in het leukste team van HBS Craeyenhout, de B1. De zwarte Portugese water­hond Sam, ten slotte, is als ‘Hoofd Beveiliging’ regel­matig op het kantoor van SDL aanwezig. Hellen sport drie keer per week bij Live PT en wandelt graag. Als échte Maastricht-lover bezoekt ze minstens een keer per maand de Limburgse hoofdstad (nee, dit is geen weekendje weg, maar gewoon voor een dag). Haar favoriete vakantieland is Spanje.


Slabbers De Lange – The Assistant Company
Namensestraat 29, Den Haag
T 070 338 81 80
www.slabbersdelange.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 66 t/m 67 van LEVEN! Magazine #52

Tekst: Martine van Rijn / Fotografie: Hiske van der Gronden