De personal training studio in de haven van Scheveningen is vanaf 1 maart 2020 verder gegaan onder de naam ‘BeneFIT Studio personal training & coaching’. Eigenaar Marcel Keppel biedt in de vernieuwde studio exclusiviteit voor meer vitaliteit en een optimale gezondheid.

Samen met het vertrouwde team van negen personal trainers, een fysiotherapeut en een diëtist heeft eigenaar Marcel Keppel alle kennis en specialisme in huis om klanten een-op-een te begeleiden naar de persoonlijk gewenste doelstelling. Marcel Keppel: “Momenteel zijn we extra bewust van veiligheid en gezondheid. Wij bieden met de BeneFIT Studio exclusiviteit en alle trainingen zijn Coronaproof. In onze vernieuwde studio hebben we hoogwaardige apparatuur en een innovatief luchtventilatiesysteem dat uitsluitend schone lucht toevoert. Het aantal bezoekers dat in onze studio training of coaching volgt, hebben we teruggebracht naar maximaal vijf personen. Iedereen heeft in de vernieuwde studio zijn of haar eigen personal space van ruim 20m2. Dit geeft veel vrijheid en daarnaast is ook de veelzijdigheid van de outdoor trainingen nog verder uitgebreid. Lekker gevarieerd sporten met uitzicht over de zeilboten van Scheveningen en uitwaaien in de bossen of op het strand. Er bestaat ook een diversiteit aan online trainingen, hierdoor kunnen trainers en sporters zich veilig bijven voelen en blijft de continuïteit om aan je gezondheid te werken gewaarborgd.”

Exclusieve trainingen op maat

Wanneer je werkt aan je gezondheid ben je beter bestand bent tegen externe factoren. “De kans wordt ook kleiner dat je ziek wordt als je gezond leeft en in beweging blijft en een eventueel herstel verloopt vaak sneller. Daarom is de BeneFIT Studio gespecialiseerd in vitaliteit en gezondheid en geven we advies over afslanken, conditie, krachttraining en voeding. Op aanvraag kunnen we ook trainingen op het gebied van revalidatie bieden. Ons streven is om mensen stap voor stap te begeleiden zodat doelstellingen gehaald en behouden kunnen worden. Tijdens de exclusieve trainingen op maat word je voorzien van kennis en speciale tools voor het bewustwordingsproces. Wij maken elke workout leuk en leren je om zelf gezondere keuzes te maken in het leven. Maak vrijblijvend een afspraak voor de eerste personal training bij BeneFIT.”

BeneFIT Studio

Dr. Lelykade 20a, Den Haag

T 070 415 83 92

Meer weten? Kijk op www.benefitstudio.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 103 van LEVEN! Magazine #4509