Handen uit de mouwen, verbinden van belangen, integriteit maar ook transparantie in communicatie. Het makelaarsvak is 100% maatwerk volgens Benedikte Zijlstra die 17 jaar geleden eigenaar werd van Meijs & Alink NVM Makelaardij en Consultancy in Voorburg.

Het prachtige statige witte pand van Meijs & Alink aan de Parkweg in Voorburg heeft in de etalage een gevarieerd aanbod van huurappartementen tot koopwoningen, indrukwekkende rijksmonumenten en zelfs bedrijfsmatig vastgoed. Benedikte Zijlstra is beëdigd NVM makelaar, taxateur en bouwkundig adviseur. “Het begeleiden in alle fases van het aan- en verkopen van huizen in de omgeving van Leidschendam-Voorburg en de regio Haaglanden blijft mij inspireren. In dit gehele proces vind ik het belangrijk dat we als makelaar goed luisteren en hierdoor haarscherp de wensen in kaart kunnen brengen. Mijn achtergrond als bouwkundige geeft een enorme meerwaarde voor de klant; hierdoor weet ik oplossingsgericht te handelen en komt bijvoorbeeld de koper niet voor verrassingen te staan. Ook expats zijn bij ons erg welkom en daarom is onze website en het aanbod, zowel in het Nederlands als in het Engels.” Het ijzersterke team van acht vrouwen met ieder haar eigen specialisme in de makelaardij, zorgt voor de perfecte dynamiek. Hierdoor leveren ze bij Meijs & Alink eerste klas maatwerk voor elke doelgroep.

Kansen
Als voorzitter van MKB Leidschendam-Voorburg zet Benedikte zich in om de juiste verbinding te maken en verschillende belangen tot elkaar te brengen. “Samenwerken versterkt elkaar te allen tijde en dit komt ten goede aan de ondernemer en de consument. Het delen van kennis en kunde is erg waardevol.” Hoewel Meijs & Alink zich voor­namelijk richt op het midden en hogere segment in de woningmarkt breken zij ook graag een lans voor de starters op woongebied. “Wij zorgen dat er kansen worden gecreëerd vanuit het netwerk en denken graag oplossingsgericht, ook bij bijvoorbeeld het financieren van een huis. Hierdoor krijgen starters wel een kans en gaan zij ook een mooie toekomst tegemoet.”

Meijs & Alink NVM Makelaardij en Consultancy
Parkweg 49, Voorburg
T 070 387 79 05
www.meijsenalink.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 23 van LEVEN! Magazine #49

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn