De bakfiets met het blauwe bord op de hoek van de Herenstraat en de Franse Kerkstraat in Oud Voorburg is opvallend. Evenals de schitterende etalage met 10 mannequins, die wekelijks worden voorzien van de allernieuwste combinaties van de laatste mode, zowel casual, zakelijk als feestelijk.

In 2013 ziet Sandra Jansen samen met haar man een bord met ‘te huur’ op het pand in de Franse Kerkstraat, een zijstraat van de Herenstraat. Al jaren droomde zij van een eigen modezaak en nu zag ze haar droom werkelijkheid worden. Sandra: “Het is nummer 11, mijn geluksgetal. Maar bovenal was ik op slag verliefd. Het winkelpand is overzichtelijk en licht, hier komt de brede collectie goed in uit”.

Vrouwelijk, sportief en chic
“Choices heeft een zeer uitgebreide en betaalbare collectie, en onze stijl is vrouwelijk, sportief en chic. Wij hebben prachtige outfits voor heel veel gelegenheden. Voor de
zakelijke klant en voor diegene die er in het weekend ook stijlvol uit wil zien. Dit in combinatie met bijpassende tassen, sieraden van ZAG Bijoux en prachtige sjaals van Moment by Moment.” Het merkenpalet van Choices bevat onder andere Studio Anneloes, JOSHV, OUI, FFC, EsQualo, ARMA Leder, Ana Alcazar. Er is ook een grote collectie jeans en broeken van Raffaello Rossi en Five Units. Sandra: “Ik vind het fantastisch dat steeds meer klanten onze boutique weten te vinden. Zelfs de burgemeester van Utrecht en Prinses Margarita zijn bij ons geslaagd. Naast mijn collega Yvonne, die nu al 3 jaar bij mij werkt, komt in januari ook Linda ons team versterken”. Bij Choices vind je een mooie modemix, die elke week wordt aangevuld met nieuwe items. Zij geven eerlijk advies in een sfeervolle ambiance. Volg ze op social media om op de hoogte te blijven van de laatste mode.

Choices Damesmode
Franse Kerstraat 11, Voorburg
T 070 326 01 04
www.choicesvoorburg.nl
Insta: @choicesvoorburg

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 21 van LEVEN! Magazine #49

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn