Shoppen bij Just Kidding Baby & Kidswear in de Herenstraat in het prachtige Huygenskwartier is een feestje en dan vooral voor kinderen. Patrica Terol, beter bekend als ‘Patrice’, is de personal stylist van heel veel kinderen.

Patricia Terol heeft 20 jaar geleden haar winkel opgericht. Als jonge moeder van zoon Tim richtte zij zich aller­eerst op de allerkleinsten. Just Kidding is uitgegroeid tot een volwaardige kinderkledingwinkel met prachtige merken vanaf babymaat 44 tot maat 188 voor tieners. Het is hier een komen en gaan van aanstaande ouders, jonge moeders en vaders en vooral veel kinderen. Patricia heeft veel vaste klanten. Ouders komen hier ook zonder kinderen winkelen en jongeren komen bij ‘Patrice’ ook zonder hun ouder(s) shoppen.

High-end labels
Tijdens de lockdown heeft Patrica echt gemerkt wat voor een bijzondere band zij heeft opgebouwd met haar klanten. Patrica: “Ik heb op aanvraag door heel Voorburg en omgeving pakketjes bezorgd met fashion-items afgestemd op de klant en dit past perfect bij hoe ik dit al jaren doe. Als ik op inkoop ben probeer ik altijd de krenten uit de pap te halen. Ik selecteer items die ik dan al helemaal voor mij zie bij bepaalde kinderen die in mijn winkel komen. Om mij te blijven onderscheiden van alle andere webwinkels ben ik mij de laatste jaren nog meer gaan richten op het midden en hogere segment. De high-end labels zoals Zadig et Voltaire, Bellerose, Alix the label, Scotch and Soda, by Bar, Lacoste, Coyotes des Paris, AO76 en Airforce maken de collectie compleet.”

Feestje en confetti
“Mijn collectie, de interactie tussen mij en mijn klanten en ook de gunfactor hebben ervoor gezorgd dat ik mijn werk tijdens de lockdown kon blijven uitvoeren en daar ben ik ook echt
dankbaar voor. Daarnaast ben ik ook heel blij dat mijn moeder mij al jaren ondersteunt in de zaak. Naast Mama Janny zijn Dilara en Beau vaste gezichten van Just Kidding. Samen
maken we van elke aankoop een feestje. Trots ben ik dat ik in februari het 20-jarig bestaan van Just Kidding mag vieren.” Wil je iets cadeau geven uit deze winkel dan wordt het feestelijk verpakt, compleet met gekleurde confetti.

Just Kidding Baby & Kidswear
Herenstraat 82, Voorburg
T 070 328 27 27
www.just-kidding.nl
Insta: Justkiddingvoorburg

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 19 van LEVEN! Magazine #49

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn