AVEDA The Hague wordt Lifestyle Salon The Hague. De nieuwe naam staat voor een nóg completer aanbod van producten en behandelingen om de mooiste versie van jezelf te zijn en te blijven.

In het prachtige Art Nouveau-pand op de Denneweg draait alles om schoonheid, vanbinnen en vanbuiten. Sinds 1 oktober is bijna alles mogelijk op het gebied van lichaamsverzorging. Met nieuwe samenwerkingsvormen, de laatste technieken, nóg meer ervaring en slim ondernemerschap kan Lifestyle Salon hoge kwaliteit bieden tegen schappelijke prijzen. En dat is precies wat eigenaar Fred Nieuwenhuijzen nastreeft. “We willen toegankelijk zijn voor iedereen. De winkel is groot en misschien op het eerste gezicht wat imponerend, maar de sfeer is warm, persoonlijk en gemoedelijk. We noemen onze klanten gasten, dat zegt al genoeg.”

Perfecte service

Je kunt de Lifestyle Salon vergelijken met een city spa: wellness, winkel, kapper en salon onder één dak, midden in een trendy winkelstraat, waar je zo naar binnen loopt. Even je wenkbrauwen laten doen of je huid een oppepper geven en daarna gewoon weer aan het werk. Je hebt echt geen hele dag nodig om er fris uit te zien of een probleemzone aan te pakken. Bij een aantal behandelingen, zoals permanente ontharing, geldt bovendien dat je een onbeperkt aantal keer mag komen voor een vast bedrag. Een soort eeuwige garantie dus. En je kunt altijd rekenen op een vijf sterren guest service van het team dat als motto heeft With a listening and caring team, we strive to be your daymaker!

Partners in schoonheid

Het team van meer dan vijftig beauty specialisten is uitgebreid met dochter Kim Nieuwenhuijzen en cosmetisch arts Robert Schoemacher van Perfect Age. Meer over ze te weten komen? Klik dan hier en lees snel gratis verder op pagina 114 & 115 van LEVEN! magazine.

Lifestyle Salon The Hague
Denneweg 56, Den Haag
T 070 345 84 42
www.lifestylesalonthehague.nl

Tekst Lizzy De Wilde